pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
22.08.2018.

NIKE AIR MAX 270- Street style zvijezda

Bok ekipa,

Posljednjih mjeseci  rečenica koja  najbolje opisuje moj život je „Catch Me If You Can“. Uvijek sam u pokretu. To je stil mog života. Uvijek u pogonu. Nisam sigurna da li bi znala drugačije živjeti. Tenisice su se toliko uvukle u moju svakodnevnicu da su postale dio svih casual kombinacija, preko romantičnih, pa sve do elegantnih outifita. Nosim ih gotovo svuda, od noćnih izlazak, druženja s frendovima, poslovnih sastanaka i lutanja po gradu. Sa modelom AIR MAX 270 sam kliknula na prvu je su  iznimno udobne, lako se kombiniraju  i spremne su za više, snažnije i bolje.

Air Max 270 su prve lifestyle tenisice iz Nike Air kolekcije  dizajnirane s jednakom pažnjom kao sportske tenisice te estetski prilagođene kako bi se mogle nositi cijeli dan. Dizajn ove  tenisice  inspiriran je kultnim modelima  iz devedesetih Air Max 93 i Air Max 180. Stvorene su za život u  pokretu i svojom udobnošću omogućavaju da se osjećam super gdje god da me dnevni ritam odnese. Dizajnirane su da budu udobne i da pružaju odličnu potporu stopalu i zglobu. Napravljene su od laganih i prozračnih materijala. Potplat je posebno dizajniran i napunjen zrakom. Ovo je definitivno najudobnija tenisica koju sam ikada nosila!

AIR Max 270 je prava zvijezda streetstyle kombinacija. Osiguravaju udobnost potrebnu za sve koji svoj život provode u tenisicama. Lijepe, stylish, moderne i udobne, što još poželjeti od para tenisica? Mene su osvojile na prvu,  sigurna sam da će i vas.

Selma.

Slični članci