pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
26.09.2018.

A T T I T U D E _?

U zadnje vrijeme čujem svoje bliske prijatelje kako pričaju o tome da će otići iz svoje domovine. Zbunjena sam. Zašto odlaze? Onako ushićeni kažu da im novac nije motivacija da žele samo bolje uvjete života. Hmm… zanimljivo. Razumijem da žele bolje okruženje. Želim i ja. I onda mi na tren padne misao jednog mog prijatelja koji kaže da sve možete kuditi, ali se svemu možete također i diviti. Do vas je. Život nigdje nije lak I uvijek će tu biti stijene po kojima morate hodati. Nekad bole, nisu ugodne, ali bitan je vaš stav o tome. Malo volje I nešto ćete I promijeniti. Okolina se mijenja kada krenemo mijenjati sebe. Krenite od malih stvari. Na tom putu promjena lijepo je imati nekoga tko će s nama otkrivati čari pozitivnog mišljenja.

Vjerojatno ćete se složiti da su nove tenisice adidas Sambarose i haljina 3 stripes idealni partneri na putu ka pozitivnim promjenama. Ja sam se odlučila za bordo boju haljine jer se potajno odbijam pozdraviti s ljetnim tonovima. Ona me doslovno grli dok hodam. Obično kažu za tenisice koje imaju platformu da nisu za svaki dan, a ja sam sa Sambicima prošla kilometre I kilometre grčkih ulica I nisam osjetila nikakvu bol u stopalima. Također, bitno je reći- ako vas slučajno iznenadi kiša kao što je mene, noge će vam ostati u potpunosti suhe.  adidas Samba dolazi u dvije boje- bež i crna- super kombinacija za jeden koja nam je stigla.

Kažu da pčelica uvijek pronađe i sleti na nešto slatko, zato vam od srca želim da budete pčelica koja će se radovati životu. Zajedno s novim adidas stvarčicama.

 

Bzzz,

Mimi 

Slični članci