pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
17.10.2018.

May the Force be with you!

Bok ljudi! Znamo se iz grada, zar ne? Voljela bih prvo da se predstavim kao “staro-nova curka” Buzz Crew-a. Moje ime je Marina i odabir za početak će biti nešto novo. Mali nagovještaj – u pitanju je novitet iz Nike Air Force 1 obitelji.

Svatko tko me poznaje zna koliko obožavam Nike.  Prve tenisice kojih se zaista sjećam su bile Nike, a i uvijek ostaje onaj dio priče da sam dijete devedesetih i, pored toga, Zemunka, pa vi zaključite zašto ih toliko volim.

Jedan od modela bez kojih ne mogu su Forsice! One su ne samo moj blogger’s, već i daily pick.

U pitanju su tenisice koje idu uz svaku kombinaciju, pogotovo ako birate smirenije boje. Ja najčešće biram bijele ili bež, mada u kolekciji imam i svijetlo roze. Plitke, poluduboke ili duboke – svaka Forsica ima svoju cool foru.

Od 1982. godine se nije mnogo toga promijenilo. Prve Forsice su imale vezice sa strane, što danas nije slučaj, ali tko kaže da neće vratiti i to? Od prve godine napravljeno je preko 1.800 koloritnih varijacija, a bilo je i iskakanja iz okvira – Nike znak leopard printa na bijeloj tenisici, tenisica ljubičaste boje sa tirkiznim znakom, tenka čije gornjište podsijeća na kožu aligatora... Šik, zar ne?

Najzanimljiviji dio povijesti odnosi se na pločicu koja se nalazi u dnu vezice. Od 1982. godine se mijenjao i oblik i materijal pločice, ali ono što piše – na prednjem dijelu AF1, a na poleđini ’82 –nije se mijenjalo. Za mene je to bilo pravo otkriće, jer zaista volim i poštujem kada nešto toliko dugo traje a kvalitet se ne mijenja, čak se povećava iz godine u godinu.

Ovu priču pišem da bih zapravo rekla da je zvijezda Air Force tenisica stigla i kod nas. U pitanju je Nike Air Force 1 Sage Low, tenisica koja je dodatno unaprijeđena zbog djevojaka. Potplat je viši, cijeli je model sužen i izgleda kao mlađa, zgodnija sestra klasičnog Air Force modela. Ja je obožavam, a vi?

Marina

Slični članci