pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
14.11.2018.

New Force is Utility!

Ćao ljudi! Došlo je vrijeme da se upoznamo i ovako. Za početak, moje ime je Vojislav, drugari me zovu različitim nadimcima, od Voje do Tarzana, a ako niste pročitali tekst o meni, evo prilike da me upoznate kroz priču o modelu koji je „nova snaga“ brenda Nike. U pitanju je Nike Air Force 1 Utility.

Prvi susret sa Air Force 1 patikama imao sam još kao klinac, dok sam gledao koncert N.W.A. Svi su ih nosili – od Dr. Dre-a do Ice Cube-a i izgledale su fenomenalno. Sjećam se koliko sam se svima njima divio i govorio kako im i klasične bijele Forsice fenomenalno stoje. Kada sam počeo da ih nosim, nijesu mi tako dobro stajale. Ali, nijesam odustajao.

Kako je vrijeme prolazilo, Nike je predstavljao različite varijacije ovog klasika. Nike Air Force 1 u drugim bojama, pored legendardnih 97-ica, Air Jordan i Presto modela, kao i patike koje su nastale u kolaboraciji sa drugim dizajnerima, osvojile su me za sva vremena. Bez njih ne mogu da zamislim svoju kolekciju koja je sada upotpunjena novim, podjednako fenomenalnim modelom – Nike Air Force 1 Utility.

Novi dizajn ovog klasika brenda Nike oduševio me je u svakom smislu. Model bijele boje sa prepoznatljivim đonom, upotpunjen mnoštvom detalja, čini Nike Utility savremenim modnim komadom koji se može nositi uz različite stilove – od hypebeast estetike do tech inspirisanih komada. Ja sam ih pronašao u Buzz shop-u i od tada ih ne skidam.

Kako se vama dopadaju?

Peace,

Voja

Slični članci