pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
29.11.2018.

MY ALL TIME FAVES: NIKE AIR MAX 90

Izbor tenisica se proširio, njihov dizajn se promijenio i sada su jedan od najpopularnijih komada obuće. U vremenu u kojem živimo, u vremenu izbora, teško je pronaći svoj unikatan način da se izrazimo. Ako ste modno osviješteni, onda je ovaj izbor još teži. Jer kako među stotinama različitih modela koji vam se sviđaju odabrati baš najbolji? Tenisice trebaju pristajati našem karakteru, trebaju biti završni pečat svakom outfitu, trebamo biti tim, jer na kraju krajeva u njima smo od jutra do mraka. Jednom kad nađeš omiljeni par tenisica, teško ćeš se odvojiti od njega. Nove Air Max 90 tenisice su bile moja ljubav na prvi pogled. Omiljena boja, dobro poznata silueta i udobnost koje samo one imaju dovoljni su razlozi da postanu moj novi buddy.

Nike Air Max olakšava taj izbor fokusirajući se na ljude kojima je udobnost i praktičnost na prvom mjestu, ali koji od obuće očekuju kvalitetu, ljepotu i izdržljivost. Air Max 90, baš kao što brojka u nazivu kaže, nastao je 1990. godine. Ovaj model postao je klasik i sada se smatra tenisicama koje morate imati. One su udobne, sportskog su stila i sjajno izgledaju pa je to razlog zašto su toliko popularne. Osim toga, one daju slobodu da uvijek i na svakom mjestu budete u trendu i da stižete na vrijeme i sa stilom.

U zadnja tri desetljeća izašlo je nebrojeno puno Air Max tenisica i, ruku na srce, ovo su tenisice kojima ne treba reklama. One su reklama same po sebi. Već ste ih imali, a sigurna sam da s nestrpljenjem iščekujete one koje tek dolaze. Zato, stare Air Maxice na noge i pravac po svoj novi par. Devedesete su se vratile u najboljem mogućem obliku!

 

Selma

Slični članci