pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
05.12.2018.

Be the PUMA for the holidays

Blagdani dolaze, bit će tu puno večernjih izlazaka i blagdanskih partyja, od onih božićnih pa do onih koji su odgovor na pitanje "Di ćeš za Novu"?

Upravo to vrijeme je savršena prilika za update svih odjevnih kombinacija dobrim tenisicama, a mi smo pronašli jedne takve u Pumi XY modelu. Sjajne i dovoljno glam za party, a opet nisu preupadljive kao dnevna varijanta po gradu. Haljina, suknja, hlače? Don't worry, Puma got you. Ove šuze provjereno idu na sve. Tenisice su prvi i najvažniji komad slagalice pri biranju outfita pa sam često baš zbog tog znala odustati od haljina. Ne pristaješ uz šuze? Ništa od tebe.

Puma nas je spasila, dokazala mi da je moguće iskombinirati i tenisice i haljetak, a da se ja i dalje osjećam dobro. Udobnost ne mora dolaziti s kompromisima, osjećam se udobno, a istovremeno mogu izgledati i dotjerano i fancy uz dodatak nekog glamuroznijeg odjevnog komada. Za blagdane ćemo se rasplesati, naskakati i biti u pokret pa biramo Pumice koje će moći pratiti moj blagdanski ritam. A svatko tko nas zna već zna da bez ritma nema ništa.

Od svih PUMA cipela, Suede su najpoznatija i najpopularnija od svih. Uspjeh branda ne bi bio upola ovoliki da njih nije bilo. Kao dio svake ulične zajednice u osamdesetima, Suede je sudjelovala u nekim uistinu povijesnim kretanjima na globalnoj razini. Ženski Suede Heart je također povijesni model, srčanu ljubav prema Suedicama nagrađuje s ogromnom mašnom. Brušena koža i metallic jungle uzorak na vezicama im daju glam efekt, a ta dizajnerska rješenja ih čine elegantnim i upečatljivo ženstvenim izborom. Baš njih smo trebali za blagdane. Lagano se isfuraju na svečanije outfite, a idu i uz basic kombinacije te dižu cjelokupni dojam. Ovaj model Suede Heart tenisica je naš najdraži (i jedini) izbor za blagdansko vrijeme.

Jedva čekamo isfurati ih na neki blagdanski event ili večernji izlazak. Suede Heart su već spremne na sve, a bit će sa nama da ispratimo ovu uspješnu godinu i uletimo u novu u kojoj još ne znamo što nas čeka. Nema veze. Za sve smo spremni.

Sretni blagdani,

Iva i Suz

Slični članci