pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
19.12.2018.

Be Your Own Superstar

Bok ljudi! Ja sam Dživ i mislim da je došlo pravo vrijeme da se bolje upoznamo. Ako niste imali mogućnost da pročitate tekst o meni i saznate čime se sve bavim, mislim da ćete me još bolje upoznati kroz priču o jednom od mojih omiljenih brendova i trenutno meni najdražem zimskom modelu tenisica – adidas Originals Superstar Boot.

Za ljude koji ne znaju mnogo o povijesti ovog brenda može biti korisna informacija da je nastao od strane Adi Dassler-a i njegovog brata Rudija koji su se bavili izradom tenisica mnogo prije nego što su, 1948. godine, stvorili brand adidas. Na tom putu prolazili su kroz različite faze i, ono što me i dan danas fascinira, je činjenica da se nikada nisu plašili da eksperimentiraju.

Iako zvuči čudno, adidas i ja oduvijek imamo posebnu konekciju. Sjećam se da su moje prve tenisice bile njihove i od tada njegujem privrženost ovom brandu. Kako sam odrastala oduševilo me je na koji način, desetljećima unatrag, adidas uspijeva da spoji dobar dizajn i funkcionalnost.

Upravo to me je privuklo i kod adidas Originals Superstar Boot tenisicama. Dovoljno su duboke da ih mogu nositi zimi, dok se siva boja sjajno uklapa uz svaku odjevnu kombinaciju. Zato sam se i odlučila da ih ovaj put iskombiniram sa žutom kapom i teksas jaknom, kako bi taman dovoljno upotpunile outfit koji imam na sebi.

Pored toga što sjajno izgledaju, adidas Originals Superstar Boot napravljene su od materijala koji je lako održavati, čak i po kišnom vremenu, a to je ono što ovim tenisicama daje prednost. Kao fotograf, uvijek moram biti u akciji i obilaziti različite lokacije, pa volim tenke na koje se uvijek mogu osloniti, u pravom smislu te riječi.

Dugo sam mislila da mi uvijek biramo tenisice, ali nekad, potpuno nenadano, prave tenisice nađu put do nas. adidas Originals Superstar Boot su jedne od njih, a vama toplo preporučujem da skoknete do prvog Buzz shop-a i nabavite ih sebi, jer ste u njima uvijek Superstar.

 

Dživ

Slični članci