pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
09.01.2019.

DIFFERENT, YET THE SAME

Ljudi se međusobno razlikuju u mnogočemu i teško je zamisliti da su dvije potpuno različite osobe jako dobri prijatelji. Različitima nas čine naši pogledi na svijet. Ne volimo iste stvari, nisu nam zanimljive iste stvari i imamo različite vizije, što je lijepo. Upravo u toj različitosti je ljepota svih osoba i stvari koje nas okružuju. Da smo svi isti, svijet bi bio jako dosadno mjesto.

Pored svih razlika koje postoje, uvijek imamo i dosta sličnosti s osobama koje su dio našeg života. Na primjer, nas dvije slažemo se u tome da je izbor obuće najbolji način da pokažeš svoj stil, ali i svoju osobnost. Možda se pitate zašto volimo Nike Air Force? Odgovora na ovo pitanje je mnogo. Ovaj je model hodajuća legenda još od samog nastanka, davne 1982. godine. Danas, toliko godina poslije one su i dalje ultimativne vladarice ulične mode. I dok trendovi dolaze i prolaze, Air Force ostaje! Zbog odlične kvalitete i izdržljivosti, udobnosti, lakog održavanja i odličnog dizajna, Air Force su tenisice kojima se uvijek vraćamo.

Ako ste neodlučni koju boju odabrati, ovi modeli dolaze u dvije basic boje s istim zlatnim detaljima. Bilo da se opredijeliš za nezamjenjivu crnu ili ženstveniju bijelu, sigurne smo da ćeš Air Force tenisice voljeti. Iako su ovo tenisice koje možeš uklopiti uz sve, mi ih najviše volimo nositi uz casual outfite. Kako s ljudima tako i s tenisicama moraš biti tim. Iako uvijek postoje razlike, trudi se biti  tim koji savršeno funkcionira i koji nikada ne gubi i baš zato nikada ne mijenjaj tim koji pobjeđuje.

Sada trk u vama najbližu Buzz trgovinu po nove Forsice koje su idealne za sva godišnja doba.

Love,

Minea & Selma

Slični članci