pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
23.01.2019.

RETRO IS THE NEW BLACK

Vrijeme je za veliki povratak devedesetih!

U adidas Falcon zaljubila sam se na prvi pogled. Svako tko me poznaje zna da sam dugogodišnji fan adidas tenisica, dok me je ovaj model privukao, ne samo zbog svog jedinstvenog dizajna, već i zato što je riječ o limitiranoj liniji koja je posvećena baš ženama. Kao neko tko jako vjeruje u osnaživanje žena i pronalaženje ljepote u samoj sebi, predstavljanje ove linije vidim kao još jedan korak koji je brend adidas napravio baš s ovom linijom Falcon tenisica.

Zanimljivo je da ove tenke predstavljaju unapređeniju verziju Falcon Dorf patika iz 1997. godine, s tim što su sada dobile potpuno nov i upečatljiviji dizajn, oslanjajući se na početni model tenisica.

Kombinacija boja potpuno podsjeća na vibru devedesetih koju možete da prenesete s nekoliko različitih odjevnih kombinacija. I da, pored toga što im je dizajn sjajan, mogu da potvrdim da su jedne od najudobnijih tenisica koje sam imala priliku nositi.

Adidas Falcon su onaj tip tenisica koje možete nositi  od jutra do mraka i pritom imati pravi statement model koji sa sobom nosi duh jedne drugačije ere. Moram priznati da nikog nije iznenadio moj izbor Falcon tenisica baš zato što dugo njegujem taj vintage stil  i kroz oblačenje i kroz svoj način života. Ako ste, baš kao i ja, vječiti zaljubljenik u retro, ove tenisice su pravi izbor za vas. Budite svoje, budite drugačije, jer to, baš kao i adidas Falcon nikad ne izlazi iz mode.

Do sljedeće priče, uživajte u svakom koraku kojeg napravite s ovim tenisicama.

P.S. Požurite u najbliži Buzz shop i nabavite svoj par! Čekam vaše dojmove.

Dživ

Slični članci