pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
06.02.2019.

Puma Toys for Girls and Boys

Pozdrav, dragi čitatelji! Bok, Buzz Sneakers! Lijepo je pisati vam opet, i to o ovom igranju s veselim parom Puma RS-X Toys tenisica, u tako nevjerojatnim bojama. U zadnje vrijeme sam dosta putovao, ali ovaj shooting me odveo u daleka vremena, kada smo bili djeca i kada je sve djelovalo lagano i jednostavno.

Kako vrijeme prolazi, uvijek se radi o tim malim izljevima sreće, koji te guraju kroz teške dane. Danas sam otkrio osmijeh u stvarima poput svijetlih boja i hrabrih linija, u nezgrapnim zakrpama, vješto zašivenim, tako da formiraju mrežu koja obmotava moja stopala. Kako prolazim rukom preko tenisica, mogu osjetiti teksturu materijala koji se mijenjaju: od suede-a do platna, preko kože, opet platna, do pjene i plastike, od punog do tankog, od gustog do laganog, od čvrstog i poroznog do elastičnog i glatkog. Ako ste mislili da su Puma RS-X Toys samo tenisice, pogriješili ste – one su spektakl za čula!

One su već legendarne, čim ih ugledate znate da su inspirirane osamdesetima. Ovaj novi pristup starom stilu smješta Puma RS-X Toys u središte trenda, trenda kojeg je industrija tenisica prihvatila. Mislim da je to Pumin način da kaže: „Nama je uglađeno i prigušeno već poznato, sada idemo s hrabrim i glasnim!” Pozdravljam rezultate, uradili su ovo na pravi način, ukrštanjem njihovog programa za trčanje s platnom koje omogućava prozračnost, s udobnim potplatom i gumenim gazištem za dobro prianjanje. Ove tenke pristaju savršeno zahvaljujući vezicama, omogućavajući vam neprimjetni prelaz iz laganog kuliranja u sportski mood. Ono što mi se posebno dopada je elastični jezičak iznad pete, koji omogućava lagano obuvanje i izuvanje.

Ovdje je i dalje zima, nismo puno sunca gledali ovih dana, ali moje Puma RS-X Toys dovoljno zagrijavaju okruženje do naše sljedeće priče. Future-retro je stigao i volio bih i da ostane, jer, isuviše smo kreativni da bi bili definirani vremenom - mi ćemo definirati vrijeme u kome živimo.

Hvala vam još jednom što ste uz Buzz Crew. Želim vam šaren dan.

 

Ciprian Ciulei

Slični članci