pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
06.03.2019.

GOING BACK TO 1990

Kao što možemo primijetiti, danas su streetstyle lookovi sve popularniji i popularniji, te mnogima Instagram služi kao inspiracija. Od streetstyle lookova s fashion weekova, do poznatih Instagram ličnosti koje sve češće kombiniraju odijela ili haljine sa šarenim tenisicama raznih oblika koje su zamijenile potpetice u raznim bojama. Mogu reći da sam definitivno jedna od onih osoba koja cijeni dobar par tenisica. Osim što su mi statement piece, tenisice su pritom i udobne. Smatram da tenisice mogu podignuti cijeli outfit, jer se vodim politikom „shoes speak louder than words“.

Rebook Aztrek je autentična tenisica za trčanje koja se nije mijenjala od prvobitnog izdanja i baš se zato izvrsno uklapa u retro inspired suvremeni izgled današnjeg uličnog stila. Možemo primijetiti kako se stil devedesetih ponavlja, to jest kako se određeni trendovi opet vraćaju u modu. Ističe se duh 90-ih kroz hrabre boje i grafičke elemente.

Reebok classic je ove godine opet predstavio Reebok Aztrek model koji je dizajnirao Christian Tresser u devedesetima, te je tako osigurao izvanrednu reputaciju za Reebok. Taj je model tenisica toliko popularan zato što uspješno spaja inovativno, klasično i funkcionalno. Dolaze u raznim kombinacijama boja, što daje slobodu da ih kombinirate na razne načine. Baš iz tog razloga, ovaj klasični model dobro izgleda uz svaki outfit. Može ih se kombinirati na različite načine baš zbog širokog izbora boja koje su ponuđene. Ako ciljate na business casual, super će izgledati na all black look, crni sako i par skinny crnih traperica. Također na neki everyday look, najdraži par traperica iz ormara i oversized zimsku jaknu. Čak i ako ih kombiniram na neki ljetni look, uz traper jaknu i kratku bijelu haljinicu, ne mogu pogriješiti.

Reebok Aztrek su idealan par tenisica koje svatko treba u ormaru ako voli taj „classic with a twist look“. Najbolje je to što u njima mogu izgledati i dotjerano, a udobno mi je i ne skačem u potpeticama po gradu. Dapače, kombiniranjem ovih tenisica s nekim business casual lookom mogu istaknuti kreativnost i „razbiti“ neki očekivani izbor cipela. Pritom, ako sam u žurbi i ako moram trčati s jednog mjesta na drugo, ove tenisice su provjereno najudobnije koje imam, a nema ništa bitnije od toga da se osjećam udobno i da uz to izgleda super.

 

Buzz on,

Beatricia 

Slični članci