pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
13.03.2019.

Friško iz kutije

Ono što očekujem od kompanije tenisica poput Nike-a je lijep dizajn, i dosada me nikada nisu iznevjerili. S vremena na vrijeme čak dobijemo i više nego što smo tražili po pitanju kreativnosti i stila. Skroz sam uzbuđen radi ove tenisice koju su mi frendovi iz BUZZa predstavili da sam se zaboravio i predstaviti. Ja sam El Nino i vodit ću današnji „unboxing“.

Pa da započnemo. Predstavljam vam Nike Air Max 97- dolaze umotane u povijest, kvalitetu i inovaciju i ovaj puta dolaze s iznenađujućom inspiracijom: kutijama u kojima Nike šalje naručene proizvode. Topla paleta kartonski smeđe boje, koja se igra s teksturama preko cijele tenisice. Od lagane i glatke kože sve do predivnog tamnog suede materijala s mnoštvom tekstura koji prema mojem mišljenju imitiraju mokri karton.

Kako bi ostali u dodiru teme kutije za otpremu, Nike si je dao oduška s simbolima i opalio je veliki barkod s porukom „Zahvaljujemo na narudžbi“ ispod prozirnog potplata preko cijele tenisice. Jezik tenisice dolazi sa izvučenom vrpcom koja podsjeća na traku koju Nike koristi kod zamatanja paketa, a swoosh logo isprintan je na transparentnoj naljepnici koja izgleda kao zakrpa. Na stražnjoj strani tenisice proteže se vrpca na kojoj piše „Air Max“ i još jedan barkod element koji povezuje cijeli dizajn.

Ove Air Max 97 tenisice prikaz su čistog industrijskog koncepta, napravljene na beskompromisan način i predstavljaju snagu Nike-a koji održava kultne siluete relevantnima i svježima godinama nakon njihovog početnog izdavanja.

Ostavljam vas s djelićem mojih razmišljanja. Nike je brend za kojeg vjerujem da će mi pružiti „Air“ u paketu, omot za savršenstvo.

Sve najbolje vam želim!

 

Peace

El Nino

Slični članci