pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
20.03.2019.

ALWAYS BE WHO YOU ARE IN P.O.D.

Bok ekipa! Ja sam Hana, cura koju ste možda vidjeli na ulicama Sarajeva ili kockicama Instagrama :) Ukoliko niste, ovo je prava prilika da se bolje upoznamo. Za početak, podijelit ću sa vama jednu od mojih najdužih veza i  najiskrenijih ljubavi, ljubavi prema tenisicama.

Zaljubljeniku mode devedesetih i strastvenom ljubitelju tenisica poput mene, nova linija adidas P.O.D. je zaista osvježenje! Spoj retro, nekada postojećeg dizajna uz dašak modernog, učinio je liniju adidas P.O.D. mojim novim favoritom. U čemu je fora? - Dizajnirane kao sportske tenisice, a estetski prilagođene tako da se mogu nositi tokom cijelog dana.

Pored sjajnog dizajna, kreatori su naglasak stavili i na udobnost, a složit ćete se da je to početna točka pri odabiru modela. Ove tenisice su jako zahvalne jer mi omogućavaju uspješno kombiniranje različitih outfita u vlastitom izražaju. Uvijek ćete me vidjeti u nekoj street style kombinaciji. Hoću li obući haljinu, jeans ili trenirku, zavisi od trenutnog raspoloženja, ali ono što se ne mijenja i što je highlight svakog mog outfita su tenisice.

"Style is knowing who you are and what you want to say", a uz ove tenisice poruka je jasna - osjećati se udobno u obući ne znači ići na račun dobrog ukusa i iznošenja vlastitog stila! adidas P.O.D. možda nije tenisica koju svi vole, ali upravo je u tome čar – imati tenisicu kojom privlačiš pažnju i ističeš se u masi gradskih ulica.

Do sljedećeg čitanja,

Hana

Slični članci