pon - pet: 9:00- 16:00 sati

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
20.03.2019.

ALWAYS BE WHO YOU ARE IN P.O.D.

Bok ekipa! Ja sam Hana, cura koju ste možda vidjeli na ulicama Sarajeva ili kockicama Instagrama :) Ukoliko niste, ovo je prava prilika da se bolje upoznamo. Za početak, podijelit ću sa vama jednu od mojih najdužih veza i  najiskrenijih ljubavi, ljubavi prema tenisicama.

Zaljubljeniku mode devedesetih i strastvenom ljubitelju tenisica poput mene, nova linija adidas P.O.D. je zaista osvježenje! Spoj retro, nekada postojećeg dizajna uz dašak modernog, učinio je liniju adidas P.O.D. mojim novim favoritom. U čemu je fora? - Dizajnirane kao sportske tenisice, a estetski prilagođene tako da se mogu nositi tokom cijelog dana.

Pored sjajnog dizajna, kreatori su naglasak stavili i na udobnost, a složit ćete se da je to početna točka pri odabiru modela. Ove tenisice su jako zahvalne jer mi omogućavaju uspješno kombiniranje različitih outfita u vlastitom izražaju. Uvijek ćete me vidjeti u nekoj street style kombinaciji. Hoću li obući haljinu, jeans ili trenirku, zavisi od trenutnog raspoloženja, ali ono što se ne mijenja i što je highlight svakog mog outfita su tenisice.

"Style is knowing who you are and what you want to say", a uz ove tenisice poruka je jasna - osjećati se udobno u obući ne znači ići na račun dobrog ukusa i iznošenja vlastitog stila! adidas P.O.D. možda nije tenisica koju svi vole, ali upravo je u tome čar – imati tenisicu kojom privlačiš pažnju i ističeš se u masi gradskih ulica.

Do sljedećeg čitanja,

Hana

Trenutno nema komentara

Slični članci