pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
28.03.2019.

FILA IS FINALLY HERE

Pozdrav ljudi, nismo se dugo čitali, a razlog je taj jer sam čekala upravo ovaj trenutak. Pitate se sada zašto baš ovaj trenutak? Zato što je vrijeme da vas sve razveselim informacijom da je FILA konačno stigla u Hrvatsku!

Na svom Instagram profilu dnevno sam dobivala barem tri upita gdje sam kupila omiljene FILA Disruptor tenisice. Svaki put sam se živcirala kada sam vam morala odgovoriti da ih kod nas ne možete kupiti, jer znam koliko se i sama razočaram kada čujem tako nešto. Muke nas velikih ljubitelja tenisica je riješio, kao i svaki put, tko drugi nego Buzz. Osim klasičnog Disruptor White modela, stigle su i brutalne nove boje i vjerujem da nećete znati koje prije odabrati. Prije nego što vam kažem koje su moj favorit, reći ću vam i par informacija o brendu FILA koji se, čini mi se, prošle godine na sneaker scenu vratio u punom sjaju.

Da li znate da je brend FILA nastao prije brendova Nike, adidas i Puma? Da, nastao je 1911. godine. Znamo da sportska obuća već nekoliko godina zauzima visoko mjesto u modnom svijetu i među trendovima, pa je logično da je i FILA došla na red za svoj veliki comeback. Najpoznatiji je utjecaj ruskog dizajnera Goše Rubčinskog koji još od 2016. u svojim kolekcijama ima jasno vidljiv logo brenda FILA.

Kada su tenisice u pitanju, mene su na prvu kupile dvije stvari. Prva je naravno veliki đon za kojim sam potpuno luda, dok je druga udobnost. Za mene su to najudobnije tenisice koje postoje i tenisice koje na svakoj nozi izgledaju lijepo. Nosili vi veći ili manji broj nema šanse da vam neće dobro stajati. Model u pink boji je veliki hit za proljeće i odmah sam se “zalijepila” za nju, ali ako tražite neke tenisice za lakše modno kombiniranje, uzmite bijele i definitivno nećete pogriješiti. Ja sam svoje iznosila u svim mogućim varijantama, s kričavim čarapama, sve do sakoa i sređenijeg look-a… S njima se baš možete igrati, a po mom mišljenju to je ključna stvar.

Do sljedećeg čitanja, uživajte u ovim sunčanim danima i javljajte utiske kada zgrabite svoje nove tenisice.

Una Krlić

Slični članci