pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
05.09.2016.

Moje ljeto uz Air Max Ultra Moire

Svi ste prošlog tjedna pročitali blog naše Suz koja je kao klinka htjela postati stjuardesa. Danas to nije, nisam ni ja, ali letim kao da jesam i moje Air Max Ultra Moire skupa sa mnom.

Stiglo je sunce, ljeto i godišnji odmori, ali ne i za Don Kikija. Da,da. Cijelo ljeto letio sam s predstave na predstavu, s nastupa na nastup, iz jednih Air Maxica u druge.

Baza je bila Umag gdje sam živio sa svojim Umag Crewom iz najboljeg plesnog studia Escape te smo tamo odrađivali glavni posao; plesne predstave po hotelima Istre. Što da vam kažem? Skupina mladih profesionalaca koji žive, treniraju i plešu zajedno. Za mene - baš kao u filmu. 

Posjetio sam i Pulu te bio na jednom od najboljih plesnih kampova u Hrvatskoj - BaseBox. U bogatom programu radionica raznih plesnih stilova, vodio sam break dance radionicu s kolegom Lux De Luxom. Izmjena znanja, pokreta, energije - predobro iskustvo. Ovo o čemu vam pričam možete uskoro doživjeti u Rijeci u novootvorenom Buzz Sneaker Stationu kojeg ću 8.9. posjetiti s Buzz Crewom.

Sve moje ljetne plesne avanture možete pratiti na Facebooku jer video stiže uskoro. Bilo je tu i brojnih ozljeda, no sva sreća na mojim Air Maxicama jer da su bile obične tenisice, tko zna gdje bih završio. ;)

Svi željni dobrih brake treninga, vidimo se u plesnom studiu Escape u Zagrebu. Javite se i vidimo se na treninzima te naravno na buzzsneakers.hr ! ;)

Don Kiki

Slični članci