pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
12.09.2016.

Tarine ljetne kombinacije uz adidas

Evo i mene s malo mojim dogodovštinama, bio bi i red kad su se Suz i Kiki tako lijepo potrudili opisati vam njihova vruća ljeta.


Moda i sve vezano uz nju je moj život, koji je jedno veliko putovanje, tako da sam svoje vruće ljeto provela putujući, radeći i odmarajući se u novim Gazellicama :)
Moj posao, točnije poslovi, su dinamični i traju 24/7 baš kao i svima iz Crew-a, pa bih kao highlight sezone izdvojila prekrasnu suradnju s Buzz-om i nastanak Buzz Crew-a, reviju na Tjednu dizajna za koju je zasluzna sjajna Iva Hanzen, prvi Bubu with love secret private fashionshow, te suradnju s mladim nadarenim argentinskim fotografim Jairom Alvarezom.

Nakon revija i snimanja kampanje, slijedilo je putovanje, naravno u novim pink Gazellicama koje su postale neizostavan dio mog dnevnog outfita. Prvo su putovale samnom na Sardiniju, na kojoj sam provela divnih tjedan dana, lutajući, kupajući se na plažama za čiju boju mora niste sigurniji koja je tirkiznija i bistrija, kiteći se cvijećem i prejedajući se voćem, a hranu, vegetaciju i ostale draži morate provjeriti sami. Obećajem, nećete se razočarati! :)
P.S. Na Sardiniji ima plamenaca. :)


Potom sam se vratila u Zagreb gdje se nalazi moj atelier u kojem se većinom i zbiva sve oko Bubu. U prijevodu jos brdo fotkanja, šminkanja, frizura, šivanja, biranja tkanina, konstruiranja, komunikacije s našim predivnim klijentima, svakodnevne peripetije koje kao mladi brand  prozivljavate baš kao i ostale zanimacije i na kraju dana magija koja nastaje i zadovoljstvo učinjenim.

Naravno, nagradila sam se i kratkim getaweyem na Dugi otok, nakon toga sam kratko svratila do bake u Šibenik na domaću kuhinju. Slijedi Outlook festival u Puli gdje sam čagala na Damiena Marleya, Little Simz i Abru, na čijem je koncertu na plaži bio samnom i moj preudobni boyish Adidas sweatshirt.

Sada slijedi još puno toga, nova kolekcija, predivna jesen i zima, putovanja i naravno Gazellice u nebrojeno nijansi kojima se jako veselim tako da Bubu i mene i sve novosti možete pratiti putem Facebook-a i Instagrama.

Until then, stay sweet

Love, Tara <3

Slični članci