pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
13.09.2016.

Ljeto je bilo vruće putujuće

Već na samom početku plan je bio razrađen. Cilj mi je bio mnogo putovati, dosta i raditi, ali na putovanjima se malo i odmoriti. Na kraju se sve posložilo bolje no što sam očekivao i odmarao sam se kao nikada do sad. Moje nove Nikeice, koje su sa mnom od početka putovale, možda su se i bolje od mene provele. ;)


Sve je krenulo putovanjem na mixmagov prvi University Underground projekt koji se održao u Sarajevu. Otpuhavši 14. svjećica na CFSN torti u Brazilu na Savi, slijedila je makedonska turneja s vrlo dragim prijateljem Herzelom te svirka na Dimensions promo partyju na novosadskoj tvrđavi. 

Nakon nekoliko svirki po Zagrebu, zatvorili smo i Fruhstuck sezonu unutar Design District programa. Fruhstuck se održao na najboljoj lokaciji do sada, a to je krov drvenog nebodera u Martićevoj ulici. Isti dan održao se nikad bolji Funk Wild event u Lici, a tjedan nakon uputili smo se na prvi Love International u Tisno na kojem mi se ponovno pridružio moj dragi kolega - Herzel. Još jednom smo skupa, u riječkom klubu Crkva, promovirali Dimensions Festival, a onda se uputili za Berlin.

Najbolja ljetna svirka bila mi je u najstarijem klubu istočnog Berlina, legendarnom Golden Gateu. Odlučio sam cijeli vikend provest u Berlinu i nauživao kao nikada do sada. Nakon Berlina uputio sam se na tjedan dana u Poljsku. Nakon nastupa u Wroclawu otputovao sam na drugi session Cyber Academyje koju već neko vrijeme pohađam. Tjedan nakon Poljske krenuh za daleku Bugarsku kako bih s kolegama Tekitokom, Kodinom i Funk Guruom nastupio na najstarijem drum’n’bass festivalu u ovom dijelu Europe. Festival je smješten u šumi, na planini i to na čak 1500 m nadmorske visine.

Nakon bugarskih šuma selim se u hrvatske šume. Na Modem sam bio pozvan, ali ovaj put ne da miksam beatove već da miksam slasne smoothieje. Modem festival bio je najveće iznenađenje ljeta. Vidimo se i iduće godine! 

Nakon Soundwave festivala na kojem s CFSN ekipom gostujem svaku godinu, uputili smo se na Obonjan. Obonjan je bio izvrstan i vrlo relaksirajuć, ali mi upravo ta lakoća života u danom trenutku nije pasala, tako da sam se uputio dalje. Preko prvog Velvet festivala koji se održao na otoku Krku, preselio sam se na Outlook i Dimensions festival kako bih priveo kraju svoju putujuću ljetnu sezonu. Osim nastupa na Dimensionsu, na oba festivala proveo sam više od dva puna tjedna pripravljajući ukusne hangover smoothieje za vesele partyjanere. Jako sam ponosan na svoj smootch tim koji nije mogao biti bolji.

 

Stvarno izvrsno, vruće i putujuće ljeto, ako ne najbolje, onda barem jedno od naboljih ikad. Nike Flyknit proputovale su sa mnom i sjever i jug, odlično su se uklopile u svaki outfit, a zbog svoje prozračnosti i nevjerojatno laganih materijala izrade, činile su se kao najbolji ljetni izbor za duga putovanja i višesatni ples. A i nove Nike Roshe – lagane, jednostavne i jednako odlične. :)

Pozdrav svima,

 

phillipe 

Slični članci