pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
10.04.2019.

THE BALANCE

Tenisice New Balance, još od svog nastanka, predstavljaju odličan miks novih tehnologija i pravog sportskog retro duha. Za New Balance 247 se samim tim može reći da je proizvod idealni spoj sportskih i lifestyle varijanti.

New Balance 247 svojim izgledom više podsjeća na sportske modele tog brenda, ali to vas ne treba spriječiti da ih nosite u svim prilikama i s različitim outfitima. Zbog kombinacije crnog gornjišta, bijelog potplata i tamno crvenih i sivih detalja, ove tenisice postat će  neizostavni dio u vašim svakodnevnim varijantama. Baš kao i svi ostali New Balance modeli, i model NB 247 je nevjerojatno udoban. Tome naročito doprinosi njegovo mrežasto gornjište koje savršeno obavija vaše stopalo.

Ravne vezice doprinose aerodinamičnom izgledu novih New Balance 247 tenisica. Model je dizajniran za ljude koji su uvijek aktivni, a zahvaljujući fleksibilnoj konstrukciji brzo će postati vaš prvi izbor u svakodnevnim varijantama.

Čist, minimalistički dizajn savršeno će se uklopiti što god da obučete, dok dekonstruiran izgled tenisice omogućava lako obuvanje i skidanje tenisica. Baš zato vas ove tenke neće razočarati.

Stay comfortable, stay cool, and stay awesome!

Jane

Slični članci