pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
11.10.2016.

Suz + jesen + Nike = savršena kombinacija

Jesen. Kiša. Kišobran. Kapa. Šal. Prehlada..
A ne ne.. nećemo tako! 
Jesen. Nova sezona. Novi početak.  Nova poznanstva. Novi planovi. Nove tenisice! Nova topla oblekica! (A i serija i dekica).. 


Nemojmo se zavaravati, bilo bi super da mi sunce još uvijek sja i da hodam polugola, da ne kažem, polu-odjevena, ali ove višeslojne šeme oblačenja imaju svoje čari. Svoje velike čari. 
Pogotovo kad odeš u Buzz i obučeš se od glave do pete. Doslovno, u Nike kompletić, od glave do pete! 

Svi znaju da sam noćna ptica, tako da ponekad ujutro moram malo izmantrati prije nego jedva otvorim oči. Imam jedan slogan za ta teška jutarnja buđenja. ''Get up, dress up, get things done.''  Funkcionira. Fakat pali. 
Pogotovo kad odeš u Buzz i obučeš se od glave do pete

Volim nove početke, nova stvaranja, nove mogućnosti, promjene. I zato volim i jesen. Da se plesače pita, Nova godina bi se vjerovatno kalendarski brojila od rujna ili listopada. Tad kreće sezona. Vraćamo se u dvorane, na treninge, bacamo se u nove projekte i produkcije. Plesne škole raspisuju upise i mnogi  tek otkrivaju nove strasti.  Ples. Jedna od boljih stvari u životu koju možeš, i trebaš probati.
Pogotovo kad odeš u SOSS  i rasplešeš se od glave do pete. 

Ponudit ću zaključak da je jesen jedno divno godišnje doba puno novih prilika u koje idemo pjevajući kroz kišu, plešući  u  Jordanicama po otpalom lišću i smiješeći se sve zubatijem suncu jer znamo da srest ćemo se opet. Tko se ne složi samnom, trk u Buzz, obuci se od glave do pete, pa trk u SOSS, raspleši se ko dijete!

Tko se nije skrio, magarac je bio!

Pusek od Suz

Slični članci