pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
07.12.2016.

adidas baš po mojoj mjeri

adidas me i ovog puta iznenadio i to sa svojom Oncada trenirkom! U suradnji s dizajnerskom kućom The Farm prenijeli su komadić brazilske prašume i njene magične, još netaknute divljine, na print tkanine i meni osobno jako uveselili ovu sezonu. :)

Print Jaguara u cvijeću savršeno se uklopio i u ovu presunčanu i obojanu jesen, koja meni služi kao zadnji val inspiracije u ovoj godini, naročito sada prije blagdana i prave zime kada svi znamo kolika ludnica nastane. Ali ne samo to, budući da se udomljavanjem i socijalizacijom napuštenih životinja bavim otprilike jednako dugo kao i dizajnom, ponosna sam da su tim putem skrenuli na važnost očuvanja te divlje i predivne prašume kao i njihovih jos veličanstvenijih stanovnika. Sigurna sam da ćete se i vi zaljubiti u jedan od tih komada!

A sad, da vas updejtam o tome što sam radila, dva/tri Buzz Crew toura, zanimljiva nova lica, puno puno razmišljanja i kreiranja oko predstojeće kolekcije i sezone što je proces koji katkad traje duže, a katkad kraće. I kao sećer na kraju, treća revija po redu ove godine i izlaganje na preslatkom festivalu umjetnosti Art Pullover-u, kao i neizostavno punjenje baterija za iduću godinu. (Za kraj laganini.)

Mogu vam priznati da me ova dosta istrenirala, tako da ću kraj godine provesti tipično radno, možda malo u slo-mo-u, pa ne zamjerite, a svo svoje slobodno vrijeme ću ostaviti za druženje s najdražima, uživajući u klopi, mirisima i svim goodiesima koji idu uz to! I dakako u svojoj Oncada trenirkici! :) 

 

Do idućeg bloga,

do sljedećeg puta,

 

enjoy the moment & stay sweetest!

 

Tara ❤️

Slični članci