pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
22.05.2019.

THE FUTURE WITH ACCENTS OF RETRO

Gledajući početak ove godine, možemo uočiti neke zajedničke karakteristike u minimalnom, dobro promišljenom ovosezonskom dizajnu tenisica – on je pun boja i zbilja, zbilja, nesvakidašnjih oblika. adidas je zarolao priču starih, neispunjenih želja pomiješanih s novim tehnologijama. Naravno, kad se priča o NMDu , ništa nisu zadržali za sebe.

Hodam po Buzzu i lagano se krećem kroz “3 stripes” dio i ne mogu ne vidjeti njih. Nisu na polici, nego na sredini mosta između dvije ere. Dok je prednji dio tenisice cijeli futuristički, peta se lagano naslanja na retro.

Moj nagon za istraživanjem aktivirao se uz instant misao – moram imati adidas NMD R1.

Dva koraka dalje, za oko mi je zapela ova hoodie koja se savršeno uklapa uz njih.

Napokon smo dočekali sunce s kojeg se ne planiram tako skoro maknuti, stoga su NMD savršene tenisice za vruće, sunčane dane. Izrađene od neprekidnog mekanog gornjeg dijela, izgledaju gotovo nevidljivo dok ih nosim, iako je čvrstoća stopala u njima postojana. Dobro poznati čepovi od EVA pjene, osiguravaju da mi svako nošenje NMDa  vraća uloženu energiju koju trošim prilikom kretanja. Izdržljiva guma osigurava njihovo dobro prianjanje na svakoj od površina koja me vodi s ulice u studio, u potrazi za vlastitim kreativnim, dizajnerskim kutkom. 

Ako i ti tražiš nove adidas NMD R1 , sprijatelji se s Buzzom jer definitivno ima pravu stvar za tebe. Hvala što si sa mnom u ovoj novoj blog priči; kao i uvijek bilo je zadovoljstvo nova otkrića podijeliti s tobom.

Do idućeg puta, ostani divlji, ostani kreativan!

Ciprian Ciulei

Slični članci