pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
12.06.2019.

BIG COMEBACK OF ADILETTES

Opće je poznato da su se nekad natikače nosile nakon tuširanja ili nakon plivanja, kada je svakom od nas bilo i najpraktičnije da ih koristimo. Međutim, čuvene Adilette natikače su ponovno osvojile svijet, otišle korak dalje i postale pravi fashion statement.

Kao netko tko obožava vintage stvari, moram priznati da sam se jako razveselila kada je ovaj model natikača iz davne 1972. godine ponovno postao popularan. Iako se inicijalno nosio samo u sportskim kombinacijama, djevojke, a i muškarci širom planete pokazali su kako adidas Adilette natikače mogu biti i dio kul street style kombinacije.

 

Počevši od toga da su veoma udobne, ono što me privuklo jest dizajn, jer njihove prepoznatljive linije jednostavno mogu upotpuniti sve što nosite. Ako bih baš nešto morala istaknuti kod Adilette natikača je to da možete biti  potpuno slobodni u kreiranju kombinacija i u eksperimentiranju s vašim sportsko-elegantnim outfitima.

Uvijek sam isticala da treba nositi stvari u kojima se osjećate autentično. Bez obzira na to koji stil vam najviše “leži”, Adilette natikače mogu da budu dobar način da izađete iz svoje zone komfora i s odjevnim kombinacijama napravite  nešto potpuno drugačije. Savršene su za plažu, za street style i, po mom mišljenju, jedan od trendova čijem sam se povratku možda i najviše veselila.

Ja sam svoje Adidas Adilette natikače iskombinirala s trenutno omiljenom adidas haljinom koja je idealna za ljetne dane, a koju možete stilizirati remenom oko struka. Nekad morate biti kreativni kada nemate remen pri ruci i eksperimentirati s komadima garderobe koje već imate u ormaru. Naravno, nezaobilazni dio gotovo svakog outfita koji nosim jest šešir, jer jednostavno postoje komadi koji su bezvremenski i s kojima se uvijek osjećate lijepo i sigurno u sebe.

 

Ako i vi želite biti dio ovog Adilette trenda, svratite do najbližeg Buzz shopa i nabavite svoj par. Jedva čekam vidjeti vaše kombinacije!

 

Do neke sljedeće priče, budite svoji!

 

Kompletnu ponudu natikača pogledajte na ovom linku.

 

Dživ

Slični članci