pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
26.06.2019.

NEW BALANCE 997 – A Tale of Authenticity

Da li ste i vi posvećeni sneaker entuzijast? Ili se bavite trčanjem? Možda i jedno i drugo? Jedino ako niste ništa od navedenog, tada vam se može oprostiti ako ste previdjeli New Balance 997. Te tenisice se nisu proslavile samo zapanjujućim bojama, već i tehnološkim trikovima, trendi hypeom ili cool nadimkom. Riječ je o tenisicama s jedinstvenom pričom. 997 pričom o tome kako, čak i u gomili punoj ljudi, kvaliteta govori sama za sebe, bez podizanja glasa.

New Balance je za ljetnu sezonu spremio nevjerojatnu kombinaciju boja – Dark Current/White Peach. U pitanju je legendarna silueta s detaljima inspiriranim nasljeđem. 997 pretapa klasični New Balance stil u nešto što nijedna druga tenisica ne posjeduje. Moderna verzija ima sve nove karakteristike konstrukcije obuće s premium materijalima i ABZORB i ENCAP jastučićima u srednjem potplatu, kako bi osigurala izdržljivost, kvaliteta i udobnost.

Znate što mi se najviše sviđa u vezi s New Balance 997 MS997XTB? Pored tehnologije i nasljeđa, naravno, sviđa mi se to što je jedino važno kada nosiš 997, da zapravo nosiš 997. Ako želiš da se još nešto dogodi, da znači nešto više. Moraš ih obuti, izaći van i uraditi bilo što, što vrijedi da bude upamćeno!

 

Ostanite autentični do kraja!

Ciprian Ciulei

Slični članci