pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
17.07.2019.

New Balance for summer living

New Balance 997 je klasik s kojim ne možeš pogriješiti, ali klasične 997-ice se rijetko vraćaju na police trgovina tako da me veseli što je ove sezone 997H model uletio u miks. Kao da je jedan od najstarijih proizvođača tenisica na svijetu odlučio da je vrijeme da se 997-ica ubaci u vremenski stroj, da se updatea s novim materijalima, linijama i bojama te da se učini dostupnijom svima.

Ovo nije klasični 997 model, što znači da mu primarna namjena nije rušenje vlastitih rekorda u trčanju gradom. Ionako je ljeto - komu se da trčati, ljetna fizička aktivnost je kupanje i plivanje. Za sve drugo tu je 997H - vrhunska lifestyle tenisica, udobna, lagana te možda meni i najdraži ljetni izbor za šetnje po suncem okupanim ulicama. 

 

Može ih se pronaći i u suptilnim bojama kao što je crno-bijeli kombo, ali ide lito - treba blagosloviti stopala sa šarenijim bojama kojih ne nedostaje u ovosezonskom lineupu New Balanceica. U Buzzu mi je pogled odmah pao na ovaj model. Kad sam ih uzeo u ruke i vidio koliko su lagane i prozračne, to je bilo TO. Odluka je pala, znao sam da imam tenisice za ljeto. Bez obzira jesam li na kontinentu ili na obali, ove 997H su sa mnom.

Keep the summer buzz on,

Don Kiki

Slični članci