pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
25.07.2019.

Like a Slav superstar

Ćao ljudi, AdnanBro se javlja sa još jednom pričom! Polako se navikavam na pisanje blogova. Iako sam često u kontaktu sa digitalnim svijetom i društvenim mrežama, nikada ranije nisam bio u prilici da ih pišem. Moram reći hvala BUZZ-u na prilici da se okušam i u ovome. Nadam se da ćete izvući po koju zanimljivu informaciju.

Vreli dani su nam stigli zajedno sa vrelim adidas modelima! Like a Slav uvijek sam bio adidas lik. Nikad se nisam previše dvoumio u izboru tenisica – to "adidas" bi uvijek presudilo. Tako sam za ovo ljeto odabrao Adidas Superstar, model koji sam često viđao u ekipi, ali ih nikada nisam imao.

 

Bilo mi je zanimljivo saznanje da je ovaj model prvobitno dizajniran za košarku. Ali zbog unikatnog izgleda mnogi su ga "urbanizirali" i pretočili u svakodnevne, tenisice za ulicu. Toj urbanizaciji je doprinijela popularna hip-hop grupa Run D.M.C. – ponijeli su ovaj model na koncertu, bez vezica, s izbačenim jezikom. Potez je postao veoma primijećen i aktualan, što je grupa iskoristila, pa su kasnije snimili pjesmu po imenu "My Adidas".

Ono što je oduvijek karakteriziralo adidas Superstar je školjkasti prednji dio koji daje retro vibru koju sam uvijek volio kod tenisica. Školjksti prednji dio je ovaj model učinio ikonom i poznat je kao jedan od najutjecajnijih u sneaker kulturi, klasik iz adidas obitelji.

 

Proveo sam neko vrijeme u adidas Superstar tenama i da budem iskren, nisam pogriješio u izboru za ovo ljeto. Prelagane su i idu uz manje-više sve što obučete.

Bilo da ste u školi, na poslu, šetnji, trčanju ili košarci – uklopit će se uz svaki stil, a ove fotografije su dobar pokazatelj toga.

Želim vam ugodno i uspješno ljeto, a do sljedeće priče imate jedan veliki pozdrav!

 

AdnanBro

Slični članci