pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
01.08.2019.

On Wednesdays we wear Fire Rose

Zdravo ljudi :) missed me? Čitamo se opet nakon nekog vremena. Ovaj put vam predstavljam svoje trenutno najdraže ljetne tene- Puma Thunder. 
Zašto najdraže i zašto baš ova boja?

Ljeto je, sezona je festivala i dugih noćnih izlazaka, party-a i mnogih drugih aktivnosti, stoga su upravo Puma Thunder savršene za upotpunjavanje look-a u ovim sunčanim danima. Kombinacija modela, boje - Fire Rose, koja se uklapa u atmosferu ljeta su pun pogodak. Još jedan plus i razlog zašto su “must have” u mom ormaru jeste i lakoća kretanja s obzirom na to da je pored dobrog izgleda modela, udobnost važan faktor za ludiranje, ples i dobru zabavu.

Oblik ovog modela olakšava oblačenje i skidanje, što je odlična stvar kada si u žurbi. Zbog suvremenog načina života, svi mi nekad negdje žurimo, zar ne? Možda tome pripomaže nekonvencionalni način vezivanja vezica, te sam njihov oblik. 

Puma Thunder tene sačinjene su kombinacijom materijala - kože i antilopa, dok je potplat, debljine oko 5 cm napravljen od gume. Upravo zbog ove kombinacije materijala, tene su lake za nositi, pa čak i po nepredviđeno lošem vremenu. Na stražnjem dijelu, nalazi se Puma logo koji pridodaje moćnost i eleganciju ovom avangardnom modelu  i čini ga nosivim u mnogim situacijama i prilikama. 

Jasno vam je zašto su one moj favorit ove sezone :)

Do narednog čitanja,

Xo

Ina

Slični članci