pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
22.08.2019.

Out For Fame

Bok ekipa, evo me - DJ Akasha. Ja sam DJ i organizator različitih hip hop događaja Rock On Jamz platforme. Prije koji tjedan postala sam dio Buzz Crew-a i planiram predstaviti sebe i moju ljubav prema tenama preko hip hopa.   

Air Max izazivao je ljubomoru 90'-ih u Bugarskoj- period kada ih je nije svatko mogao imati. Pretvarali su njihovog vlasnika u pravu street zvijezdu. I evo nas danas, predstavljamo novu uličnu legendu- Air Max 200 tenisice, koje kombiniraju klasični stil devedesetih i siluete od 180-ke upotpunjene s prepoznatljivim odlikama modela Air Max 720 i Air Max 270 te krajnji rezultat je tu- istinski HYPE!   

Sjećam se svojih prvi Air Maxica i kako sam se osjećala, cijelo sam vrijeme mislila da se instant transformiram u superheroja! Ovo je i prava dodatna vrijednost za Air Max 200 za razliku od ostalih modela. Ako mogu dodati, super su udobne i predstavljaju klasiku Air Maxa do današnjeg dana s istim revolucionarnim pristupom po kojem prepoznajemo Nike kroz sve ove godine.

Nike Air era je neizostavni dio putovanja hip hopa. U zadnjih 40 godina razvijaju se zajedno i utjecaj među njima je vidljiv još od 70' godina. Hip hop pioniri postali su kreatori sadašnjih trendova i dali su mi novu, drugačiju perspektivu na način kako kombiniram svoje outfite s tenkama danas. Počevši od načina kako su B-Boysi furali svoje vezice u različitim smjerova, do Run DMC koji su totalno odbacili žnirance i pokrenuli novi trend. Tu se vidi Nike-ov utjecaj na puno supkultura u hip hopu.   

 

Peace out!

DJ Akasha

Slični članci