pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
04.09.2019.

BE THE HYPEBEAST IN NEW AIR MAX 200

Ljudi koji me znaju, dobro su upoznati sa jednom činjenicom – ja sam Air Max djevojka, u svakom smislu te riječi! Air Max tenisice nosim svakodnevno i da, bez njih definitivno ne bih mogla zamisliti svoj dan. U kolekciji ih imam mnogo (ne znam ni sama točan broj), a sada je taj broj upotpunjen još jednim modelom – Nike Air Max 200.

Hypebeast je pravi naziv za Air Max 200, tenisicu koja je u svakom smislu nesvakidašnja i koja vas vuče da svojim stylingom vratite u devedesete.

Odmah ću vam reći da to nije slučajnost! Model je nastao tako što je kao inspiracija poslužio znak za ljetnu Olimpijadu 1992. u Barceloni. Naravno, prošla je kroz razne koloritne promijene od tog perioda, ali su iz Nike-a ostali vjerni dizajnu. Kao što je Olimpijada događaj koji uključuje mnogo različitih sportskih disciplina, tako i Air Max 200 ima multi-namjenu. Mene je konkretno inspirirala za hip-hop i cheerleading, a vas, kad je probate, možda povuče da napravite korak koji prije niste.

Ono što je veoma zgodno kod Nike Air Max 200 modela je crna i bijela boja kao baza, i nekoliko boja koje omogućavaju lako kombiniranje sa drugim odjevnim komadima. Ali, upozorila sam da će vas vući na neki ‘90s hype – nisam je bez razloga nazvala hypebeast.

 

Puštam vas da uživate u udobnosti i praktičnosti ove tenisice, i pozdravljam do sljedećeg viđenja!

 

Photo: Žarko Radojčić & Petar Nikolić

 

Marina

Slični članci