pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
18.09.2019.

DANCE IN LIFE WITH ADIDAS SAMBA ROSE

Hej društvo, u ovoj blog priči predstavit ću vam moj novi omiljeni par tenisica, savršen, cool, sladak i trendi – adidas Samba Rose. Pričat ću vam o njihovoj jako interesantnoj povijesti i, što je najvažnije, o mnogo različitih načina za kombiniranje uz outfite.

Adidas Samba Rose inspirirane su izgledom adidas OG Samba modela koji se prvi put pojavio 1950. godine. Primjer su neustrašivog i  modernog pristupa klasičnom modelu. Zamijenile su tradicionalne OG materijale mekšom kožom, a legendarni panel kod prstiju, u obliku slova T, zamijenjen je dekorativnim cik-cak vezom.

Mnoge poznate ličnosti nosile su i nose ove tenisice, poput Rihanne, Justina Timberlakea, Kristen Stewart, Ellen DeGeneres i Freedija Mercuryja. One imaju DNK klasičnih adidas Samba tensiica, ali su unaprijeđene platformom na đonu, tako da odišu ženstvenošću u kombinaciji sa sportskom vibrom.

Adidas Samba Rose mogu se nositi uz suknju, traperice, kratke hlače, košulje-haljine, ali i kao tenisice za jogging i ostala sportska događanja.

 

Čekam vaše prijedloge – pokažite mi kako želite kombinirati adidas Samba Rose.

 

Do sljedećeg puta,

Antonija

Slični članci