pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
23.10.2019.

COLORFUL ART IN SNEAKER CULTURE – NIKE AIR MAX 270 REACT

Nike Air Max 270 React dokaz je da među umjetnicima, istinske umjetnosti i stila ne bi smjelo biti raskoraka.

Možda  smo daleko od Akademije suvremene umjetnost 20. stoljeća, no njezin utjecaj na umjetnost, sociologiju i moderne tehnologije vidljiv je kod umjetnika nove generacije poput Remia i moje malenkosti. Najbolja stvar je ta da je novi model Nike Air Max 270 React inspiriran aktivnostima Akademije i sam model je dokaz da se stil i udobnost ne bi trebali odvajati.

Baš suprotno! Trebali bi ići ruku pod ruku. Remi i ja smo u to sigurni. On- plesač, ja- istinski ljubitelj uličnog stila, i mislim da oboje možemo priznati da svoju inspiraciju crpimo iz svega što nas okružuje. Nije teško zaključiti da se oboje svakodnevno izražavamo kroz naš izgled, i udobnost nas izaziva da pronađemo nove načine kako bi privukli pozornost na ulici, u uredu ili u plesnim dvoranama.

Možda ne znamo mnogo o različitim umjetničkim pokretima, no Bauhaus je najvjerojatnije pokret s kojim se najviše povezujemo jer se „bori“ protiv snobizma u umjetnosti, a za Remia i mene ne postoje granice u samoizražavanju.  Zbog toga je Nike Air Max 270 React „Bauhaus“ savršeni saveznik u svim umjetničkim podvizima. Model je savršena kombinacija funkcionalnosti i umjetničkog duha u svim njegovim interpretacijama. Zahvaljujući unikatnoj silueti, odjevne kombinacije su provokativne i totalno nestandardne… Baš kao i naša ekipa.


Sa svijetlim bojama na gornjištu i mekanim đonom Air Max 270 React ponosni je nasljednik prethodnog modela koji je pomiješao retro elemente sa suvremenim detaljima što Remi obožava.

Za mene, najbitnija stvar je da tenisice izgledaju klasično i suvremeno. S njima sam sigurna da će moj „look„ biti potpun i neće proći nezamijećeno.

Remi s druge strane, ovaj model vidi kao savršenu priliku da privuče pozornost plešući. Nije bitno hoće li se popeti negdje, skočiti ili se vrtiti na glavi- ljudi će uvijek gledati u njegove Air Max 270 React tenisice.

Kretanje je sloboda, samoizražavanje je sloboda, a Air Max 270 React je daje svima tko god  se usudi biti dijelom suvremenog pokreta i da bude viđen na ulici.

Svoj par Air Max 270 React potražite online ili u BUZZ trgovinama.


Budite kreativni,

Zvezdi i Remi

Slični članci