pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
20.11.2019.

It’s that jolly freezing time, perfect for Nike Rhyodomo

Dame i gospodo, došlo je ono vrijeme u godini! Već mogu osjetiti kako hladan vjetar osvaja ulice mog lijepog grada, ali neću mu dozvoliti da me uspori. Odlučio sam ove zime biti u pokretu, kao što sam bio tijekom cijele godine. Još jedna stvar od koje ne odustajem je udobnost. Kako bih postigao sve što sam naumio, prvo sam prošetao do Buzz shopa, gdje su mi prijatelji pokazali ove Nike Rhyodomo duboke tenisice. One su moja prva linija obrane od hladnoće.

 

 

Obuvam ih i krećemo! Želim ih upoznati s mojim „igralištem“, užurbanim ulicama Bukurešta. Sviđa mi se kako „leže“! Pripijene su na pravim mjestima i dovoljno izdržljive da se mogu suočiti sa svim zimskim poteškoćama. Military zelena i inovativni tehnološki dizajn dobra je  kombinacija boja, što su detalji po kojima se Nike Rhyodomo izdvajaju pokraj ostalih modela. Uz to, one pružaju istu fleksibilnost i udobnost kao kožne tenisice.

 

Kako smo hodali ka tramvajskoj stanici, potrčao sam za malim psom koji je preuzbuđeno šetao pored mene pa sam ugazio u baru kakvu ne pamtim. U trenutku sam se zaledio, a onda i ostao u čudu dok sam gledao kako se voda salijeva s tenisica i ne ostavlja nikakav trag. Kao da se ništa nije dogodilo! Izgleda da je Nike premazao kožu sredstvom koje odbija vodu i sprječava da se zadržava na gornjištu. To mi se baš sviđa! Samo sam prešao maramicom preko mjesta  na kojem je bila voda i vratio se onaj suptilni sjaj. Spremni smo za slikanje.

 

 

Važno mi je da budem u centru događanja jer me to uvijek drži u pokretu. To je dio puta koji sam izabrao i jako mi je drago što sam okružen takvim kreativnim uzbuđenjem. Da bih sve završio, potrebna mi je prava garderoba, nešto u čemu će mi biti toplo vani, gdje me neće žuljati šavovi i nešto što će po potrebi izgledati sportski. Vjerujem da će se Nike Rhyodomo pobrinuti za to.

 

Znate već svi da sam istinski fan brenda Nike jer sam odrastao u njihovim tenisicama. Svaki novi model mi je pružio točno ono što je obećao. Zato sam siguran da sam opet  napravio odličan izbor.

 

 

Vrijeme je da se rastanemo. Hvala vam što čitate moje blogove. Ako želite svoj par Nike Rhyodomo dubokih tenisica, posjetite BUZZ online shop ili bilo koji od mnogobrojnih shopova širom regije.

 

 

Do sljedećeg čitanja, želim vam sve najbolje!

 

El Nino

Slični članci