pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
04.12.2019.

Nike Air Force 1 High dolaze iz budućnosti i traže one hrabre

Pozdrav ljudi,

U posljednje vrijeme puno putujem. Posjetio sam nevjerojatna mjesta i imao priliku upoznati izvanredne ljude! Prvom prilikom ispričat ću vam više o svojoj turneji po Južnoj Americi i Europi s Misterijom bugarskih glasova. Vratio sam se kući ispunjen i prepun energije i inspiracije za nove avanture.

Ali dosta o mojim postignućima ove jeseni. Vrijeme je da vam predstavim novi Nike Air Force 1 High model.  Po meni je Nike opet pokazao ono što smo ranije znali -   svoju superiornost na tržištu tenisica.

Iako se Nike Air Force 1 High najčešće može vidjeti u crno-bijeloj varijanti, što je njihova  već klasična kombinacija, one su zaista stvorene da se ističu. Moje oči na  posljetku uvijek  završe na njima.  Kada ih nosim, osjećam se kao da nosim tenisice iz filma „Povratak u budućnost“. Izgledaju nekako futuristički, zanimljivo i otkrivaju dio našeg vlastitog karaktera.

Ako nosite ovaj Nike model potvrđujete da ste hrabri, da volite eksperimentirati i da 100%  nemate strah privući pažnju ljudi.

Nasljednik modela iz 1982. godine u ovom redizajnu ima nove svježe dodatne elemente kao što je logo koji reflektira svjetlost. Ipak,  moja najdraža stvar vezana uz  Nike Air Force 1 High je ta što su preko gležnja, što ih čini savršenim za hladnije vrijeme. Za mene nije važno nosim li ih u kombinaciji sa sportskom jaknom ili u formalnijoj prilici - cipele čine siluetu jedinstvenom. A za finalni „touch“ kombinirao sam i obavezan zimski dodatak - New Era šiltericu- također u crno-bijeloj varijanti. Iako se ne mogu nazvati velikim modnim guruom, siguran sam da ovakvi  različiti elementi idu zajedno i da sam napravio dobar izbor.

Kad je u pitanju udobnost - opet nema usporedbe. Nevjerojatno, atraktivno i ugodno. Što biste više mogli poželjeti? Ako mene pitate – kupite ih i priuštite si rani božićni poklon!

 

To je moj savjet za vas!

 

Vidimo se uskoro i budite kreativni,

 

SkilleR

Slični članci