pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
11.02.2020.

Bounce and limitless movement with the new New Balance 850

Hej ljudi! Iako je i dalje zima, radujem se novom godišnjem dobu i šarenim New Balance 850 tenisicama koje ću vam sada pokazati. Kada sam ih prvi put vidio, kao da su sve druge tenisice na svijetu nestale! Pomalo retro, a opet „nova škola“, inspirirane 850 Retro Bring Back siluetom, minimalističkog stila i u raznim bojama. Savršena kombinacija!

 

New Balance 850 su točno ono što tražim kada biram tenisice. Vjerojatno neki od vas znaju da sam profesionalni plesač, a kada vam se čitav život vrti oko plesa, tenisice imaju posebno mjesto u vašem srcu.

Plesom sam počeo  baviti kao dijete i sjećam se da sam od samog početka uživao u puštanju  glazbe na radiju i pratio ritam. A sada? Sada je ples moj život. Što više vremena provedem u tom svijetu, više o njemu otkrivam.

 

Na primjer, u breakdance kulturi, tenisice ne mogu ne biti ključni detalj outifita. Baš zato, kada biram novi par, tome posvetim posebnu pažnju. Mislim da ne treba da spominjem koliko je važan osjećaj udobnosti. New Balance odgovara svim kriterijima koje sam postavio.

 

New Balance 850 su veoma udobne, ne ograničavaju me ni ti na jedan način, već upravo suprotno – daju mi slobodu da se krećem kako želim. Vjerujem da su ove tenisice idealne za ljude koji su veoma aktivni tijekom dana, pa su im potrebne tenisice koje ih neće iznevjeriti. Postoje u raznim kul bojama koje su „fresh“, te se lako kombiniraju s različitim odjevnim predmetima. Savršene su za svaki dan, dok plišani elementi i reflektujući detalji odmah privlače pažnju, gdje god se pojavili.

 

Ono što mi je omiljeno u vezi ovih tenisica je dizajn različitih elemenata i materijala koji su korišteni u njihovoj izradi tako da me pomalo podsjećaju na talase ili vrhove planina. A tek kombinacije boja – ima ih za svačiji ukus i preferencije.

New Balance 850 u različitim kombinacijama boja možete pronaći u Buzz shopovima  ili naručiti online.

Đuskajte gdje god i kad god ugrabite priliku za to!

Remi

Slični članci