pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
06.05.2020.

CREATE YOUR OWN SNEAKER MOODBOARD

Evo mene ponovo s novom pričom, novim omiljenim tenisicama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, posljednjih mjesec i više dana proveli u karanteni, znači da ste do sada uveliko stvorili neku novu rutinu i da ste se navikli na nov ritam života.

 

Pandemija je, htjeli mi to ili ne, promijenila tijek našeg života i utjecala na to da malo zastanemo i okrenemo se sebi. Kao netko tko godinama radi od kuće, ta tranzicija mi nije teško pala, ali me i te kako motivirala da radim još više za svoje ciljeve, s tim što sam ovoga puta dobila priliku da više osluškujem sebe, a utišam sve ono što mi je okupiralo misli do tog trenutka.

 

 

Vjerujem da smo tijekom izolacije svi naučili neku novu kulinarsku vještinu ili se vratili omiljenoj knjizi koju smo zapostavljali zbog manjka vremena, ili (kao ja) počeli da smišljamo nove odjevne kombinacije koje ćemo sa zadovoljstvom nositi nakon karantene, naravno uz sve mjere sigurnosti, kako bismo zaštitili i sebe i druge. 

Iako se svi polako vraćamo svom uobičajenom načinu života, vjerujem da dobre navike treba implementirati u svakodnevnu rutinu, bez obzira na to da li vlada svjetska pandemija ili ne.

Dobra knjiga, rad na sebi i dobre tenisice nikada ne izlaze iz mode!

 

 

Kad smo kod dobrih tenisica, moram da priznam da su me ove Adidas Ozweego inspirirale da napravim #stayathome outfite, ali i da time sebi napravim Moodboard s prijedlozima što je ono što ću imati priliku nositi u svibnju. Izvorni model ovih tenisica  potječe iz 1996. godine. Oduševljava me ta kombinacija unapređenja nekog starijeg modela tenisica nekom novom pričom i poboljšanim dizajnom.

 

 

Preudobne su za nošenje, skoro ih ne osjećate. Toliko da sam u momentu zaboravila da ih nosim, misleći da na sebi imam kućne papuče. Iskreno se nadam da će vam se svidjeti odjevne kombinacije koje sam izabrala uz Adidas Ozweego tenisice i da ćete i vi podijeliti vaše #stayathome outfit-e i tagati @buzzsneakerstation.

 

A ako želite biti ponosni vlasnik/ca ovih retro tenisica, posjetite Buzz online shop i naručite svoje!

Do neke sljedeće priče,

 

 

Dživ

Slični članci