pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
12.01.2017.

Napravite nešto što još nikada niste

Hej Buzzovci,

pa sretna vam nova 2017.! Nadam se da ste se naslavili, odmorili, ljubili i grlili ovih blagdana, barem dovoljno za ovu godinu ispred nas, pričaju da bi mogla biti jako dobra, a ja nemam druge nego vjerovati im. Naročito s obzirom na intenzitet prošle 2016. koju, priznajem, još uvijek procesiram.


Većinu prosinca provela sam radno, završavajući kolekciju za jesen-zimu, potom izlaganjem i revijom na prekrasnom festivalčiću umjetnosti Art Pullover, koji se održavao cijeli mjesec u Branimir centru. A sada me još čeka snimanje kampanje za tu kolekciju, koje standardno kasni, hi hi, kao i dugoočkivano preuređenje Bubu ateliera, pisanje poslovnih planova i ostalih stvari za odrasle koje se moraju odraditi da bi sve funkcioniralo kako ja to želim. :)


Zato sam se za blagdane dobro odmorila, napunila baterije, nauživala, donijela zaključak da sam zadovoljna rezultatom 2016. i to što sam iz nje izašla živa i zdrava i sretna jer sam okružena ljubavlju, nevjerovatnom podrškom i sitnicama koje mi svaki dan čine šarenim i zabavnim. Ovog Božića bile su tu naravno i neizbježna hrana, druženja i još puno puno goodiesa koji je djedica ostavio pod borom.

Sreću. Prijatelje. Sladoled novih okusa. Sjajne ljude i nova luda poznanstva. Super glazbu. New Era Micky Mouse naj najslađi beanie s coflekom. Puno sunca. Kreativnost. Comeback sportskih čarapa s crtama. Promjene. A i najmekšu sivu adidas trenirku i Nike majicu koju mozete naci u Buzzovim trgovinama ili na webshopu!


Želim vam svima super 2017., budite hrabri, volite, pomozite, ljubite se i grlite jos malo, udomite psa ili macu lutalicu, jedite sladoled zimi, napravite nešto sto jos nikad niste, i naravno, 

stay gold!

T ⭐️

Slični članci