pon - pet: 9:00- 16:00 sati

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
12.01.2017.

Napravite nešto što još nikada niste

Hej Buzzovci,

pa sretna vam nova 2017.! Nadam se da ste se naslavili, odmorili, ljubili i grlili ovih blagdana, barem dovoljno za ovu godinu ispred nas, pričaju da bi mogla biti jako dobra, a ja nemam druge nego vjerovati im. Naročito s obzirom na intenzitet prošle 2016. koju, priznajem, još uvijek procesiram.


Većinu prosinca provela sam radno, završavajući kolekciju za jesen-zimu, potom izlaganjem i revijom na prekrasnom festivalčiću umjetnosti Art Pullover, koji se održavao cijeli mjesec u Branimir centru. A sada me još čeka snimanje kampanje za tu kolekciju, koje standardno kasni, hi hi, kao i dugoočkivano preuređenje Bubu ateliera, pisanje poslovnih planova i ostalih stvari za odrasle koje se moraju odraditi da bi sve funkcioniralo kako ja to želim. :)


Zato sam se za blagdane dobro odmorila, napunila baterije, nauživala, donijela zaključak da sam zadovoljna rezultatom 2016. i to što sam iz nje izašla živa i zdrava i sretna jer sam okružena ljubavlju, nevjerovatnom podrškom i sitnicama koje mi svaki dan čine šarenim i zabavnim. Ovog Božića bile su tu naravno i neizbježna hrana, druženja i još puno puno goodiesa koji je djedica ostavio pod borom.

Sreću. Prijatelje. Sladoled novih okusa. Sjajne ljude i nova luda poznanstva. Super glazbu. New Era Micky Mouse naj najslađi beanie s coflekom. Puno sunca. Kreativnost. Comeback sportskih čarapa s crtama. Promjene. A i najmekšu sivu adidas trenirku i Nike majicu koju mozete naci u Buzzovim trgovinama ili na webshopu!


Želim vam svima super 2017., budite hrabri, volite, pomozite, ljubite se i grlite jos malo, udomite psa ili macu lutalicu, jedite sladoled zimi, napravite nešto sto jos nikad niste, i naravno, 

stay gold!

T ⭐️

Trenutno nema komentara

Slični članci