pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
27.05.2020.

ADIDAS COLOURFUL DRAMA

Pozdrav ljudi! Evo me opet! Pojavljujem se sada kada je prošao sav kaos kroz smo morali proći. Napokon je sve u redu, a mi smo tu da otvorimo sezonu bojama i slatkim outfitima.

 

 

Kao i obično, naglasit ću da mi je udobnost uvijek (i zauvijek) prioritet broj jedan. A što je ugodnije od ove Adidas lace kolekcije vrećastog džempera i slatkih tajica koji se savršeno nadopunjuju? Kad ne znam što da obučem i želim izgledati "cute", to je ta komba. Mislim da su to komadi koje svaki od nas mora imati u svom ormaru, u različitim bojama i uzorcima, kako bi svaki dan drugačije zračili. Jer boje koje nosite govore puno o vašem raspoloženju toga dana, zar ne? Stoga je ovaj set za mene, u ovo doba godine, neizbježan. Idealan tip odjeće za svaki dan, ako mene pitate - moderan i udoban. To je uvijek moj izbor.

 

 

Nadam se da sam vas barem malo inspirirala ovim postom i razbila monotoniju koja nas je okruživala u prethodnom periodu. Sada trči do najbliže prodavaonice Buzz ili naručite svoj omiljeni artikal putem interneta.

P.S Zaljubljena sam u kompletnu Adidas novu kolekciju, ali prije svega bih izdvojila tajice i duksericu!

 

 

Till next time,

Stacey.

 

Slični članci