pon - pet: 9:00- 16:00 sati

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
27.05.2020.

ADIDAS COLOURFUL DRAMA

Pozdrav ljudi! Evo me opet! Pojavljujem se sada kada je prošao sav kaos kroz smo morali proći. Napokon je sve u redu, a mi smo tu da otvorimo sezonu bojama i slatkim outfitima.

 

 

Kao i obično, naglasit ću da mi je udobnost uvijek (i zauvijek) prioritet broj jedan. A što je ugodnije od ove Adidas lace kolekcije vrećastog džempera i slatkih tajica koji se savršeno nadopunjuju? Kad ne znam što da obučem i želim izgledati "cute", to je ta komba. Mislim da su to komadi koje svaki od nas mora imati u svom ormaru, u različitim bojama i uzorcima, kako bi svaki dan drugačije zračili. Jer boje koje nosite govore puno o vašem raspoloženju toga dana, zar ne? Stoga je ovaj set za mene, u ovo doba godine, neizbježan. Idealan tip odjeće za svaki dan, ako mene pitate - moderan i udoban. To je uvijek moj izbor.

 

 

Nadam se da sam vas barem malo inspirirala ovim postom i razbila monotoniju koja nas je okruživala u prethodnom periodu. Sada trči do najbliže prodavaonice Buzz ili naručite svoj omiljeni artikal putem interneta.

P.S Zaljubljena sam u kompletnu Adidas novu kolekciju, ali prije svega bih izdvojila tajice i duksericu!

 

 

Till next time,

Stacey.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci