pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
11.06.2020.

IT'S ALL ABOUT BUZZ T-SHIRTS

Bok ljudi, 

Dugo me nije bilo, priznajem, ali nikada nije kasno za dobru Buzz Crew priču, osobito kada je povod ovako dobar. Ovoga puta fotkamo se u novim Buzz majicama

Kao što već vjerojatno znate, pored najnovijih modela tenisica i garderobe poznatih brendova, Buzz u ponudi ima i svoju kolekciju majica. Aleksandra i ja imali smo priliku nositi ih među prvima i mogu vam reći da su totalno cool i da će se savršeno uklopiti sa svakim street style izdanjem ovog ljeta.

Udobne su za nošenje, što mi je veoma važno, jer moram priznati da baš dobro i ne podnosim toplinu, a uz to su odličan izbor i za neke chill & casual varijante, ali i za večernje izlaske. Sigurno ću ih ovog ljeta nositi na gradskim žurkama, jer su urbane i drugačije.

Svaka majica, bila ona muška ili ženska, na sebi ima upečatljive printove, od kojih su neki totalno urbano hippy, što mi se osobito sviđa. Ja sam ih nosio uz jeans, New Balance 997, Reebok DMX i Adidas Ozweego tenisice, dok ih je Aki nosila uz Champion suknju, hlače i traperice.

Buzz majice  definitivna su moja preporuka ovog ljeta!

Ako želiš biti još više kul, pogledaj  i neke od Buzz čarapa koje su također dostupne u ponudi jer će se savršeno uklopiti uz vaše omiljene tenisice, ali i omiljene odjevne kombinacije.

Potražite ih u svim Buzz shopovima. Novi modeli uskoro će biti dostupni i online.

Peace,

Voja

Slični članci