pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
08.07.2020.

WHEN THE SUN IS UP, ADILLETES ARE MUST

Ahh to ljeto! Naprosto čovjek opet oživi kada nastupi ovo doba godine. Nakon tmurnih i depresivnih dana, omiljeno godišnje doba je stiglo. Nekako mi se čini da svakog ljeta uđem u novi mood, barem kada je reč o mom stilu. To na neki način i je problem, jer sam iznova i iznova u potrazi za novim komadima garderobe za koje znam da ih već sljedećeg ljeta neću nositi. Zbog toga uvek gledam da bar obuća koju kupujem bude jednostavna, klasična i da je mogu nositi i sljedeće godine, što je na kraju i najljepše.

Adidas je, kao jedan od mojih omiljenih brendova u svijetu sportskog i urbanog stila, do sada predstavio mnogo modela tenisica koje volim i nosim nezavisno od prilike i godišnjeg doba. Međutim, ovog ljeta omiljene tenisice mijenjam za novu ljubav – Adidas Adilette.

Udobne i u trendu, Adidas papuče su jedan od mojih favorita ovog ljeta! Ono što je prilikom izbora obuće kod mene presudno je udobnost, ali me je svakako „kupilo“ i to koliko ove papuče lijepo stoje na nozi. BUZZ i ove sezone ima mnogo različitih modela, a moj izbor je pao na Adilette.

Ono što je bitno je to da ove papuče traju godinama. Udobne, lagane i lake za kombiniranje, odličan su izbor uz outfit koji bih nosila po gradu, pa i uz neki outfit za odmor, kada želim pobjeći iz grada.

Do sljedećeg čitanja, ostanite mi zdravo i nasmijano!

Hana

Slični članci