pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
15.07.2020.

THE ‘IT’ SNEAKERS OF THE SEASON – NIKE AIR MAX 270 REACT

Hey hey!

Neki od vas me već znaju, neki ne- moje ime je Katja Spanka i dio sam BUZZ crew tima od samih početaka. Veliki mi je gušt raditi s njima jer su uvijek puni odličnih ideja za razne projekte. Za ovaj smo blog napravili strašnu modnu priču, pa svakako bacite oko na fotke koje smo pripremili.

Glavna zvijezda ovog outfita su tenisice Nike Air Max 270 React, koje su ultra udobne i jako smo ih lako iskombinirali za ovaj outfit.

Oni koji me prate na Instagramu znaju da kada su tenisice u pitanju ja ostajem u svojoj sigurnoj zoni. Ako se mene pita, tenisice su glavna tema outfita, no ja volim uvijek ostati pri osnovnim bojama- crna, bijela, boja kože i jako rijetko biram neke šarene verzije.

Jako vjerujem BUZZ timu te sam se ovaj puta prepustila u njihove ruke i rezultat je ovaj outfit. Kako vam se sviđa?

Moram priznati da sam se zaljubila u ove tenisice bez obzira na mnoštvo boja.  To je zapravo ono što ih čini posebnima. Jedina stvar koja je iznimno potrebna kod bilo koje vrste obuće je ta da bude udobna. Ove tenisice svakako opravdavaju činjenicu da su dio Air Max kolekcije. Hodanje u njima, zaista je kao hodanje po oblacima i uistinu ne preuveličavam.

Onesie koji je dio outfita također je jednostavan za nošenje. Ja sam jedna od onih osoba koja svoje modne komade odjeće i obuće bira prema stupnju udobnosti. Moja pobjednička kombinacija je ona u kojoj se osjećam dobro i udobno. Nikada ne bi nosila nešto samo da izgledam super. Iskreno, moram se osjećati dobro u onome što nosim i sigurna sam da to možete vidjeti po fotkama.

To je sve od mene za sada i nadam se da ste pronašli trunku modne inspiracije u ovom blogu. Toplo preporučam da provjerite proizvode na BUZZ webu ili u najbližoj BUZZ trgovini. Sigurna sam da ćete pronaći barem jedan proizvod baš za vas.

Do sljedećeg puta,
 

Katja Spanka

Slični članci