pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
05.08.2020.

ELEVATED CALI VIBES

Pozdrav ekipa, to sam ja Andreea i danas smo na uzavrelim ulicama s Buzz Crew ekipom i novim vrućim Puma tenisicama! Jeste li spremni?
Ovim ulicama „lutam“ od kad sam bila dijete i gledam kako ovaj grad raste i ja rastem zajedno s njime. Zbog toga sam, dragi moji prijatelji, povezana s ovim ulicama na toliko načina da si ne možete ni zamisliti.

Naši gradovi su naša skloništa u kojima se razvijamo, rastemo, mijenjamo i gradimo naš identitet i kulturu, a naši se gradovi razvijaju, rastu, mijenjaju i grade identitet i kulturu zajedno s nama. Znam, često sam romantičar kada pričam o ulicama, ali tu postoji nešto za što osjećam da je dio naše zajednice i jednostavno ne mogu to izostaviti iz priče.

Kako svaka dobra priča dolazi sa malim „twistom“, zvijezda današnje priče ima ga također. Bazirana na klasičnoj silueti, Puma Cali Wedge tenisice podigle su prepoznatljiv Cali izgled na novi nivo korištenjem unikatnog potplata i „clean“ gornjišta. Sadrže sve detalje koje ističu Puma tenisice na jedinstven minimalistički način, kao što su prepoznatljive bočne crte i veliki kockasti logo na „jeziku“ tenisice te manji logo zlatnog printa na bočnoj strani tenisice. Kako bi izbalansirali šturo gornjište, Puma Cali Wedge leže na visokom gumenom potplatu, ukrašenom hrapavom teksturom i velikim vertikalnim crtama na peti i vrhu tenisice. Ako slučajno niste primijetili kada ste prolazili pored njih, ime PUMA stoji napisano velikim slovima na donjem stražnjem dijelu potplata da vas podsjeti s kim imate posla. Hrabri dizajn ne daje nimalo prostora kompromisu oko udobnosti te stabilnosti i pružaju ti dovoljno fleksibilnosti i sigurnosti da ovog ljeta izdržiš cijeli dan u gradskoj vrućini.

Ako ih odlučiš isprobati, svoj par možeš pronaći u Buzz Sneaker Station trgovinama i na web shopu. Za mene, odabir je bio jednostavan jer sam sigurna da mogu iskombinirati Puma Cali Wedge u raznim ludim modnim kombinacijama.

Nadam se da ste uživali u „west coast“ vibri današnje blog priče, a mi se vidimo sljedeći put kada ću s Buzz Crew ekipom istražiti dublje u sneaker kulturu.

 All the best!

Andreea Din

Slični članci