pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
12.08.2020.

327 shades of retro 70's look

Odvažni klasik stvoren za modernu svakodnevnicu 

 

Pozdrav ekipa! Za vrijeme ovih vrućih ljetnih dana odlučili smo uzeti mini pauzu od plesa i potražiti nove tenisice kojima ćemo pokoriti plesne podije. Buzz Crew ekipa nam je bacila bubu u uho da su u BUZZ stigle tenisice za kojima ćemo totalno poluditi. Čim smo ugledali nove New Balance 327 tenisice kao da su vrištale „Suzana! Franjo!“.

Oboje smo fanovi retro sportskih tenisica koje su postale lifestyle s vremenom, no posebno mjesto u našim ormarima imaju runnerice iz 70-ih koje su se pretvorile u „go-to“ lifestyle modnu obuću današnjice, a 327-ice su ubrzo našle svoje mjesto u našim kolekcijama!

Čim NB 327 uzmeš u ruku i prođeš prstima po gornjištu možeš osjetiti „šarenilo“ materijala. Malo Suede, malo nylon. Zaštitno N po kojem prepoznaješ svaku New Balance tenisicu je ovaj put oversized, potplat je inspiriran trail tenisicama iz prošlosti pa tako ima gumene "čepove", a detalj koji nas je oboje zaintrigirao je asimetričan potplat i produžetak potplata niz samu petu. 

Glavna zvijezda ove linije je definitivno ženski model 327-ice ! Boje su totalni hit i jedna od Suzaninih dražih kombinacija, strašno su udobne i imaju extra potplat koji se neuobičajeno ističe i proteže cijelom petom što ih čini unikatnima. Sve skupa New Balance 327 su odličan izbor ako cijeli dan provodiš u tenkama, istražuješ, plešeš ili samo šećeš gradskim ulicama ili plažom.

Možda vam se na prvu ne čini tako, ali ovaj hrabri iskorak u ovom modelu NB tenisica je sve što NB sneaker fan može poželjeti. Njihov atraktivan izgled nije jedini adut, već i njihova upgrade-ana tehnička izvedba. Pomalo istrošeni izgled suede dijela neodoljivo privlači i dodatno vuče na taj retro look. New Balance 327 Dark Purple ženski model pravi je ljetni funky fashion izbor.

Muški model 327-ice pravo je oličje poznatog New Balance taglinea „nose ih tate u Ohiju i modeli u Parizu“. Iako tate u saveznoj državi Ohio možda nisu toliko fashion-foreward, modeli u Parizu će podivljati za ovim tenama kao i Franjo . „Valjda se po prvi put osjećam dressed-up, dovoljno zrelo za košulju s botaničkim uzorkom i lanene hlače. Mekane su, pjenaste, lagane- baš kako volim tenisice za svakodnevno lutanje po gradu, hanganje s frendovima, ledenu kavu, a kad se dan pretvori u noć spreman sam i za spoj s curom.“

Nove New Balance 327 daju onaj pravi lifestyle look svakoj modnoj kombinaciji, a istovremeno ti pružaju udobnost i komfor za naporne ljetne dane. Potražiti ih možeš u najbližoj BUZZ trgovini ili na webu! Uživajte u ljetu, budite ludi i odvažni sa svojim modnim kombinacijama, a toplo vam preporučamo da 327-ice uvrstite u svaku kombinaciju.

See ya,

Suzana & Franjo

Slični članci