pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
19.08.2020.

IF YOU WANNA BE A STAR, BE A SUPERSTAR

Pozdrav društvo. Nadam se da ste mi dobro i da uživate u prijeko nam potrebnim ljetnim danima :)

Javljam vam se s novom pričom u kojoj ću vam predstaviti svevremenski klasik u svijetu tenisica - adidas Superstar. Ovo je priča o najpopularnijoj tenisici, priča o legendi, simbolu i kultnom dizajnu.

Pretpostavljam da svi već znate da je adidas moj omiljeni brend, a jeste li znali znali da su baš Superstar bile prve tenisice koje sam kupila na putu izgradnje svog urban street style inspiriranog modnog izražaja? Udobne i uvijek u trendu, adidas Superstar je model za koji bih se uvijek odlučila i jedan od rijetkih modela koji mogu kombinirati u skoro svim prilikama!

Nosila sam ih uz haljine, hlače, formalne i neformalne prilike - i nikada nisam pogriješila.

Moj prvi par bile su adidas Superstar u bijeloj boji, no kasnije sam se odlučila i za crne, narančaste, ljubičaste i tako je kolekcija rasla i rasla :) Najnoviji model i model u koji sam se zaljubila na prvo isprobavanje je bijeli Superstar. Da, da, isti kao i prvi koji sam kupila samo ovaj put u bold varijanti.  Moderne, ženstvene, izgledaju nenametljivo  i minimalistički, a opet podižu svaku kombinaciju.

Znate da je moj izgled jedan od načina da se izrazim. Obožavam kontraste pa tako uspijevam iskombinirati svečanu haljinu s tenisicama ili opremu za trening sa štiklama. Volim biti u trendu na svoj način. Već desetljećima je baš cool imati adidas Superstar kao dio outfita za svaku priliku – dnevne varijante, specijalne prilike, pa čak i posao. Na nama je da uvijek budemo Superstar, a to će uvijek biti u trendu.

Do sljedećeg čitanja, poljubac iz Sarajeva.

Hana

Slični članci