pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
26.08.2020.

THE STORY OF BROTHERS CREW

Oni nisu krvna braća, oni su mnogo više od toga. Ples ih je ujedinio i zajedno se osjećaju kao prava obitelj. 2012. godine Piticu (član benda Simplu) je pisao prve stranice svoje „The Brothers Crew“ priče, koncept koji je kasnije prenio na svoju strast prema plesu i sve pod motom: „Do zdravlja kroz ples“.


Tokom godina, grupa je prošla kroz nekoliko promjena, ali na kraju potporom njihovih obitelji i koreografa, oni koji su vjerno pratili Piticu Dance Studio- „Only The Strong Survive“, su:

               Christian (Chips) (15 godina) - 7 godina iskustva kao plesač; iako u grupi pleše 3 godina, kolege na njega gledaju kao na vođu grupe jer je vrlo odlučan i jako puno radi.

               Andreea (16 godina) - počela je plesati s 8 godina. Članica je grupe od samih početaka svoje plesne karijere gdje pokazuje veliku posvećenost i svakodnevno sudjelovanje u radu grupe.

               Ryan (11 godina) - u ovoj predivnoj obitelj pleše već 5 godina i jedan je od energičnijih članova grupe.

               Miruna (15 godina) - prvi put je stala na plesni podij s 6 godina; član je the Brothers Crew-a već 4 godine i zadužena je za održavanje pozitivne i „fresh“ vibre u grupi

               Patrick (16 godina) - započeo s plesom sa 7 godina; pridružio se ovoj fantastičnoj plesnoj bandi prije 6 godina. Podaren je s mnogo talenta koji mu omogućuju da kombinira svoje odlične plesne pokrete s nevjerojatnim akrobatskim mogućnostima.

               Ariana (Ari) (14 godina) - Pleše od svoje 11-te godine; prije plesa bavila se ritmičkom gimnastikom. Ona je najnoviji član grupe i u Brothers Crew obitelji je već 2 godine. Savršeno se uklopila jer je ambiciozne prirode i samouvjereno barata svojim snagama.

Osoba koja je najviše vjerovala u njih je Piticu. Uspio je u njima probuditi ljubav za plesom dok je istovremeno bio njihov učitelj, prijatelj i roditelj. Ples je postao stvar koja je promijenila njihovu cijelu percepciju života. Ples je pružio ogromni doprinos rastu njihovog samopouzdanja. Zajedničko vjerovanje grupe je da zajedno mogu uspjeti i da ne postoji neosvojiv cilj sve dok u grupi njeguju timski rad, disciplinu, ozbiljnost, ambiciju, lojalnost, međusobno poštivanje, tolerantnost, strpljenje, odgovornost i mnogo strasti za životom. Drugim riječima, mora postojati timski duh!

Ako misliš da je talent jedina stvar koja je potrebna da postigneš visoke performanse u plesu, Brothers Crew odgovara jednoglasno da je njihova tajna ustrajnost i mnogo napornog rada. Oni plešu svakodnevno i ples smatraju kao oblik umjetnosti u sportu.

S radošću se prisjećaju svih smiješnih trenutaka koje su iskusili tijekom natjecanja i treninga i znaju kako preći preko svih barijera s osmjehom na licu. Usput, znaš li što bboy radi kada promaši prizemljenje nakon skoka? Maše s nogama kao buba da izgleda kao da je dio koreografije … ili ako ga netko od kolega spotakne? Počne puzati po podu kao da je tako originalno zamišljeno.

The Brothers Crew uvijek prate zajedničko pravilo: Što god da se dogodilo odradi svoju točku i ne odustaj! Improviziraj do kraja plesne točke!

The Brothers Crew ima vlastiti recept za uspjeh i mogu iskazati svoje emocije i prenijeti ih kroz ples. Sudjelovali su u mnogo emisija i TV show-ova, plesali su u videima mnogih Rumunjskih umjetnika i ponosni su na svoje odlične rezultate u mnoštvo natjecanja kroz godine gdje su većinom bili na visokim pozicijama.

Pobjednici su Young Artist Grand Prix natjecanja, gdje su ostvarili najbolji rezultat natjecanja i istovremeno osvojili posebnu nagradu the Best Group. Osvojili su prvo mjesto na Bucharest Dance Festivalu, gdje su se kvalificirali za „Dance World Cup“- svjetsko prvenstvo u Kanadi. Osim toga natjecali su se i u nacionalnoj fazi natjecanja DanceStar gdje su se kvalificirali za „DanceStar World Finals“ u Hrvatskoj.

Najveće postignuće je to da su se dvije godine u nizu uspješno kvalificirali na najprestižnije plesno natjecanje na svijetu: „World Hip Hop Dance Championship“, koje se svake godine održava u Americi. 2018. godine, the Brothers Crew došli su na Hip Hop internacionalnu razinu, u SUA- Phoenix, Arizoni gdje su predstavljali Rumunjsku u Varsity kategoriji u kvalifikacijskom natjecanju. Prilika da budu na HHI pozornici najviše je pomogla njihovom razvoju kao plesača i definitivno je najviši nivo koji je Brothers Crew dostigao.

Energija na treningu, adrenalin koji se osjeti na natjecanjima, međusobno poštivanje te želja da rastu i dođu najdalje što mogu zajedno, inspiriranost urbanom kulturom i plesna raznolikost, posebice hip hop-om i uličnim plesom te bliska međusobna povezanost među njima, sve te stvari zajedno im pomažu da svakodnevno pronađu motivaciju da nastave pratiti zajednički cilj - to je život u plesnim koracima i da budu dio bolje sutrašnjice. Njihov adut je da nikada ne odustaju! Bore se do kraja! Kao braća.

Brothers Crew

Slični članci