pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
16.09.2020.

FLAWLESS IS THEIR MIDDLE NAME

Plesom se bave cijeli život. Plešu disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima, a posebno su ponosne na prvu nagradu u kategoriji disco dance small group, duo i solo, koju su osvojile na međunarodnom natjecanju u prosincu 2019. godine. One su Lena Potparić, Staša Radivojević i Mina Đorđević – Lena i Mina imaju 18, a Staša samo 16 godina – dolaze iz Kragujevca, grada u srcu Šumadije, i kada ih upoznate shvatite da Flawless nije samo ime njihove plesne grupe, već i epitet koji ih savršeno krasi. 

 

 

 

Želja im je da jednog dana budu profesionalne plesačice. Redovne su sudionice svih plesnih radionica, neprestano isprobavaju nove plesne stilove, a tijekom ljeta rade s djecom i kao pomoćni koreografi. 

 

Lena je pravi mali zvrk, kojeg ne drži mjesto. Omiljena je u timu zbog svoje nevjerojatne energije i karizme koja je krasi. Nezaustavljiva je, naročito kada čuje ritmove muzike koju voli, ali i kada je fotoaparat ispred nje. 

 

 

 

Staša je najmlađa članica grupe i stidljiva je do trenutka dok je ne pustite na plesni podij. Najviše voli moderan balet i dovoljno je da joj samo date malo prostora da zapleše, da se dogodi prava magija. U tim trenucima postaje još graciozniji labud koji vas ostavlja bez daha. 

 

 

 

Mina je djevojka duge crne kose i pomalo zagonetnog pogleda koji se mijenja onog trenutka kada počne plesati. Tada postaje „živa vatra“ i „nezaustavljiva sila“ na plesnom podiju, dok stidljivost potpuno nestaje. 

 

 

Sve tri idu u gimnaziju i imaju odličan uspjeh u školi. Svestrane su, pa se mogu pohvaliti i odličnim rezultatima na natjecanjima iz književnosti i lingvistike. Ipak, ples je njihova ljubav, a to se najbolje čuje i vidi u videu koji slijedi. 

 

 

Bilo da plešu hip hop, disco dance ili balet – Lena, Staša i Mina potpuno uživaju u svakom pokretu koji stvore. Za njih je ples emocija, ljubav, inspiracija i neiscrpni izvor energije. Nas su oduševile neposrednošću, stavom, pozitivnom energijom koju šire i činjenicom da se ne umaraju – uvijek su spremne da ponove novi pokret ili cijelu koreografiju i baš ništa im ne pada teško. 

One su zaista The Coolest School Crew, dok je Flawless njihovo srednje ime.

Slični članci