pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
23.09.2020.

MEET THE CREW. I MEAN, FAMILY :)

Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima svoje obitelji? Predstavljamo vam Anastasiju, Ines, Andreu, Anu i Mateja. 4 djevojke i 1 mladić – različitih interesa i hobija, a koji čine fantastičnu ekipu kojima je zajednička ljubav prema dobrom druženju i zezanju.

Ana je predstavila svoju ekipu i njihova individualne interese i karakterne osobine – zbog kojih su različiti, ali opet tako jedinstveni kao ekipa:

Ana: “Ukratko, znamo se već četiri godine, upoznali smo se na ljetnoj školi i krenuli u istu srednju školu. Posebni smo jer smo iz različitih gradova, živjeli smo zajedno u domu i postali smo obitelj.

Matej, momak koji obožava sport, igrice, povijest i zabavu. Znate one osobe koje uvijek kasne i koje je nemoguće dozvati kada uplove u neki "svoj svijet"? E to je naš Matej :) Ali moramo priznati, vrijeme provedeno sa njim nam je uvijek  prezabavno. Obožavamo slušati njegove priče o herojima i ratovima. Naš je zaštitnik i rame oslonca.  

Anastasija je djevojka koja obožava konje i često se dogodi da dane provodi u konjičkom klubu, a nas zapostavi zbog svog konja Askera. S Askerom je sudjelovala na raznim takmičenjima i svečanostima. Pravi je „zezator“, najopuštenija od svih u društvu i osoba koja ima sposobnost da svaku situaciju „okrene na šalu“. Sama pomisao na nju, svima nam izmami širok osmijeh na licu.  

Andrea je cura koja voli matematiku, fiziku, pjevanje i glumu. Osvojila je nagradu za najbolju glumicu na Viva Film Festivalu. U našem društvu je ona osoba koja je uvijek zaljubljena i puna ljubavi za druge.

Ines je naša mažoretkinja. Obožava ples i pjevanje. S mažoretkinjama je išla u Francusku i bila dio svečanosti povodom obilježavanja pada Bastille. Uvijek probija led kada se ostatak ekipe ne usudi nešto uraditi i dosta je neustrašiva. Živa vatra i nježni cvijet :)“

Za našeg glavnog sagovornika, Anu, njeni prijatelji su se složili i rekli par riječi o njoj:

Ana je onaj član ekipe koji je uvijek odgovoran, ambiciozan, koji teško krši pravila, trudi se uvijek stići na vrijeme, organizira sve i drži ekipu razumnom. Pored prijatelja, glazba, klavir i odbojka su tri stvari koje je čine sretnom i bez kojih ne bi mogla zamisliti život.

Uz sve različitosti i pojedinačne specifičnosti svakog od njih, ova ekipa je sudjelovala i kao pravi tim na na nekoliko takmičenja i projekata – za koje dijele zajedničko interesovanje.

Andrea, Ines i Ana su pjevale u Rimu povodom obilježavanja smrti kraljice Katarine. Svi zajedno su sudjelovali na međunarodnom takmičenju iz klasičnih jezika. Neki su osvojili drugo, a neki treće mjesto. Svoje slobodno vrijeme najčešće provode na sportskim terenima, jer su tamo najispunjeniji. Još nešto na šta je ova ekipa ponosna je činjenica da, zajedno sa ostalim učenicima škole, koju pohađaju, prikupljaju odjeću i novac za afričko sirotište Mali Dom.

Slični članci