pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
30.09.2020.

DREAM TEAM FOR WHOLE LIFE

Oni su Dream Team za cijeli život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.

Znate onu djevojku koja dolazi u školu prije svih da bi zauzela pretposljednju klupu, a odmor koristi za trening s čunjevima koje je pronašla u nastavničkom ormaru. Ili dečka koji uvijek kasni, kog svi vole zbog plavih očiju i zbog toga mu opraštaju sve nestašluke. To su moji najbolji prijatelji, a ja sam Dušan, iako me zovu Ikan, učenik koji malo više vremena provodi na nogometnom terenu i zbog sportskih obaveza je malo manje u školi. Volimo reći da smo nas troje Dream Team, iako nismo ekipa koja je često na okupu zbog mnogobrojnih sportskih obaveza.

Da, svi smo potpuno predani sportu! Jana se bavi ritmičkom gimnastikom i trostruki je državni prvak još od 2016. godine. Osvajala je brojne međunarodne turnire, među kojima se ističu oni u Novom Sadu, Sloveniji, Mađarskoj i Bugarskoj. U našem gradu, Svilajncu, bila je proglašena za sportašicu godine.  

Uroš se bavi nogometom i njegov najuspješniji period u karijeri je onaj koji je proveo u Švicarskom SC Yf Juventusu, s kojim je bio na pripremama u Barceloni, na stadionu Camp Nou. Na školskim natjecanjima je svoj tim vodio do brojnih pobjeda na lokalnim razinama.

Od moje sam se ekipe morao odvojiti na neko vrijeme da bih započeo karijeru u FK Čukarički, koja se sada nastavila u FK Crvena Zvezda. Moja generacija, 2002/2003. godište, nedavno je osvojila srpsku kadetsku ligu, a možemo se pohvaliti i osvojenim prvim mjestima na turnirima u Rusiji, Italiji, Sloveniji i Češkoj. Te pobjede omogućile su nam ulaz u elitni rang kvalifikacija za Ligu prvaka, koja je odgođena zbog cijele situacije sa COVID-19.

Zbog svih svakodnevnih obaveza, TikTok-ovi su postali način na koji se dopisujemo. Vikend je vrijeme kada smo sve troje na okupu i to su trenuci u kojima Uroš i ja postajemo Janine drugarice koje jedva čekaju da čuju i prepričaju nove uspjehe.

Ljudi koji nas poznaju zovu nas Dream Team zato što smo, usprkos tome što nismo stalno na okupu i ne idemo u istu školu, nevjerojatno vezani i ne odustajemo od svih pojedinačnih, ali i zajedničkih snova. Obožavamo sportove kojima se bavimo, ali ipak najviše volimo vrijeme koje provodimo u razgovoru, snimanju TikTok videa i zajedničkom druženju. To su trenuci u kojima nam osmjeh ne silazi s lica.

Dream Team

Slični članci