pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
20.10.2020.

To be part of the future you need to look at the Classics

Hey,

To sam ja, Remi, plesač i koreograf. Mislim da se svi možemo složiti da je ova godina vrlo neuobičajena, posebice za ljude poput mene. Cijeli svoj život izražavam se kroz ples, a stvar koja mi pomaže da rastem je volja da pratim svoje snove i ciljeve.

Ples me vodi na različita mjesta i uz njega sam obišao mnoštvo novih gradova i zemalja.

Moje pustolovine započinju s poznatim partnerima Nike Cortez Basic i Nike Air Force 1 '07, u najodrživijem dizajnu do sada. Ove tenisice zaplijenile su moju pažnju od trenutka kada sam ih ugledao. Clean, jednostavne i stvorene za moderne ljude.

Nike Air Force 1 su jedne od mojih omiljenih. Klasična silueta, evergreen model i ekstremno su udobne.
Volim Cortez jer imaju sportski osjećaj, lagane su i savršene za plesanje.

Oba modela su kreirana s osjećajem za budućnost, a isto tako kao da su kreirani posebno za mene. Volim sivkaste tonove jer su vrlo jednostavni za kombinirati, savršeni za jesen i za moj outfit. Volim se poistovjetiti sa svojom okolinom, a uz ove Nike modele to je vrlo lako. Ljeto je sunčano i svijetlo, no jesen je oblačna i nepredvidljiva. I baš kao i jesen, Air Force 1 '07 i Cortez imaju nepredvidljive elemente kojima se ističu- plavi elementi na potplatu i žuti detalji na jeziku i stražnjem dijelu.

Požuri i potraži ih u najbližoj BUZZ trgovini ili online. Čekaju baš na tebe!

Stay fresh,
Remi

Slični članci