pon - pet: 9:00- 16:00 sati

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
12.11.2020.

DOUBLE THE FUN, TRIPLE THE EXCITEMENT

Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja tenisica! Da li ste spremni sa mnom “uploviti” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o mojim favoritima studenog.

Tokom prethodne dvije godine mogli smo vidjeti da su mnogi klasični modeli tenisica preoblikovani, redefinirani i unaprijeđeni kako bi izdržali test vremena. Zvijezdi moje današnje priče to apsolutno nije bilo potrebno i zbog toga vam predstavljam Nike AF1 Shadow RTL, OG ikonu koja sada sadrži dodatne slojeve uzbudljivih i vrlo interesantnih vizualnih elemenata.

Iako nam se čini da ove godine vrijeme stoji, brzina kojom smo prešli iz jednog u drugo godišnje doba pokazala nam je da planeta nije stala usprkos trenutnoj situaciji. Na pragu smo zimske sezone, pa je i naše odijevanje mnogo slojevitije. Tenisice Nike AF1 Shadow RTL savršen su izbor za hladne dane, zbog smjelih kontrasta i različitih detalja od kože koji su istaknuti na njima. Sadrže blago uvećani oversized gumeni potplat, uklopljen s ugrađenim Air punjenjem, te garantiraju udobnost i stabilnost tokom cijelog dana. Konstrukcija gornjišta, pored toga, sadrži neusklađenu repeticiju klasičnih Nike oblika i simbola.

Iako je silueta Air Force 1 iskorištena kao baza, tenisice Shadow RTL u prvi plan ističu asimetriju u detaljima i upotrebi materijala. Ono što ih čini posebnim jesu unaprijeđeni i savršeno stilizirani preklapajući oblici koji samo približno prate osnovnu liniju tenisice. Kao da su dizajneri brenda Nike željeli da nam kažu: Hej, već smo pronašli savršenu siluetu, sada je samo preuveličavamo kako bismo postigli maksimalni efekt.

Gdje god da pogledaš, Nike AF1 Shadow RTL iznenadit će te i oduševiti fenomenalnim bojama, drugačijom teksturom i dizajnom koji je hommage prošlim vremenima. Na njima vidimo sve što volimo kod Nike AF1 modela u znaku broja 2: dva Nike logotipa na peti, stari i novi; dva Air simbola, jedan gdje očekujete da se nalazi, a drugi koji je smješten na potplatu; dva swoosh-a, jedan isprintan crnom bojom, a drugi parcijalno ušiven na vrhu donjeg swoosh-a; dva AF1 fonta, jedan isprintan na koži, a drugi izvezen u vidu pozlaćene pločice. Pravi je užitak gledati ih, jer je svaki detalj umjetnost.

I potraga za odjećom koju bih mogla nositi uz Nike AF1 Shadow RTL tenisice je bila detaljna i temeljna. Ljubičasti Nike hoodie ističe se ispod tople crne Nike jakne i savršeno se slaže s hlačama koje daju baggy, ali urbanu, hip-hop notu cijelom outfit-u. Od kako su zaštitne maske postale obavezan dio naših života i outfita, odabrala sam onu na kojoj piše Sneaker Queen, a možeš je pronaći u Buzz-u.

Ukoliko ti se dopala današnja priča i moj outfit, požuri u najbliži Buzz ili ove odjevne komade naruči online. Kao i uvijek, bilo je zadovoljstvo pričati vam priču o mojim omiljenim tenisicama. Čuvajte se, do sljedeće priče!

Andreea Din

Trenutno nema komentara

Slični članci