pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
12.11.2020.

DOUBLE THE FUN, TRIPLE THE EXCITEMENT

Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja tenisica! Da li ste spremni sa mnom “uploviti” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o mojim favoritima studenog.

Tokom prethodne dvije godine mogli smo vidjeti da su mnogi klasični modeli tenisica preoblikovani, redefinirani i unaprijeđeni kako bi izdržali test vremena. Zvijezdi moje današnje priče to apsolutno nije bilo potrebno i zbog toga vam predstavljam Nike AF1 Shadow RTL, OG ikonu koja sada sadrži dodatne slojeve uzbudljivih i vrlo interesantnih vizualnih elemenata.

Iako nam se čini da ove godine vrijeme stoji, brzina kojom smo prešli iz jednog u drugo godišnje doba pokazala nam je da planeta nije stala usprkos trenutnoj situaciji. Na pragu smo zimske sezone, pa je i naše odijevanje mnogo slojevitije. Tenisice Nike AF1 Shadow RTL savršen su izbor za hladne dane, zbog smjelih kontrasta i različitih detalja od kože koji su istaknuti na njima. Sadrže blago uvećani oversized gumeni potplat, uklopljen s ugrađenim Air punjenjem, te garantiraju udobnost i stabilnost tokom cijelog dana. Konstrukcija gornjišta, pored toga, sadrži neusklađenu repeticiju klasičnih Nike oblika i simbola.

Iako je silueta Air Force 1 iskorištena kao baza, tenisice Shadow RTL u prvi plan ističu asimetriju u detaljima i upotrebi materijala. Ono što ih čini posebnim jesu unaprijeđeni i savršeno stilizirani preklapajući oblici koji samo približno prate osnovnu liniju tenisice. Kao da su dizajneri brenda Nike željeli da nam kažu: Hej, već smo pronašli savršenu siluetu, sada je samo preuveličavamo kako bismo postigli maksimalni efekt.

Gdje god da pogledaš, Nike AF1 Shadow RTL iznenadit će te i oduševiti fenomenalnim bojama, drugačijom teksturom i dizajnom koji je hommage prošlim vremenima. Na njima vidimo sve što volimo kod Nike AF1 modela u znaku broja 2: dva Nike logotipa na peti, stari i novi; dva Air simbola, jedan gdje očekujete da se nalazi, a drugi koji je smješten na potplatu; dva swoosh-a, jedan isprintan crnom bojom, a drugi parcijalno ušiven na vrhu donjeg swoosh-a; dva AF1 fonta, jedan isprintan na koži, a drugi izvezen u vidu pozlaćene pločice. Pravi je užitak gledati ih, jer je svaki detalj umjetnost.

I potraga za odjećom koju bih mogla nositi uz Nike AF1 Shadow RTL tenisice je bila detaljna i temeljna. Ljubičasti Nike hoodie ističe se ispod tople crne Nike jakne i savršeno se slaže s hlačama koje daju baggy, ali urbanu, hip-hop notu cijelom outfit-u. Od kako su zaštitne maske postale obavezan dio naših života i outfita, odabrala sam onu na kojoj piše Sneaker Queen, a možeš je pronaći u Buzz-u.

Ukoliko ti se dopala današnja priča i moj outfit, požuri u najbliži Buzz ili ove odjevne komade naruči online. Kao i uvijek, bilo je zadovoljstvo pričati vam priču o mojim omiljenim tenisicama. Čuvajte se, do sljedeće priče!

Andreea Din

Slični članci