radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Blogger Pick
02.12.2020.

NIKE AF1 SHELL- WINTER MUST HAVE

Bok društvo. Vraćam vam se s novom pričom i predstavljam vam must have i go-to komad ove sezone- Nike AF1 Shell.

Zima često zna biti jako ne inspirativno godišnje doba, pogotovo kada je u pitanju odjeća koju nosimo, no ja sam jedna od onih koji uživaju u slojevitim outfitima. Zadnjih nekoliko godina svijet mode se dramatično promijenio i 2020. je bila godina trenerki i udobnih matching dvodijelnih komada, raznih boja i materijala- bilo da se radi o outfitu za kuću, trening ili izlazak. I sama sam postala veliki fan ovog trenda.

Ali, da se vratim na početak priče- ono što, po meni, čini Nike AF1 Shell tenisicom sezone jesu nepropusni materijali od kojih je napravljena, a za dodatnu udobnost i toplinu zaslužan je uložak koji se nalazi u njima. Rub tenisice se može dodatno stegnuti putem elastične trake i ako niste ljubitelj čizama, ova tenisica je odlična zamjena!

Materijal ih čini jako lakim za održavanje i bez brige u zimskom periodu ovaj model možete nositi kud god vas avantura odnese.

Oni koji me poznaju, i oni koji su čitali prethodne priče, znaju koliko su mi funkcionalnost i dobar izgled obuće bitni, a upravo  NIKE AF1 Shell čine tu kombinaciju. Za ovaj blog post sam se odlučila odjenuti od glave do pete u Nike komade i cijeli outfit je dostupan u Buzz shopovima i online.

Ostanite mi dobro i zdravo do sljedeće priče,

Ina

Trenutno nema komentara

Slični članci