pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
23.12.2020.

90’S BABY

Bok, ekipa! Nadam se da ste se zaželjeli mojih priča .

Ovoga puta vam predstavljam model tenisica iz devedesetih, dobro poznati Air Max 90. Kako u tom periodu, tako i danas, ostao je prepoznatljiv po svom upečatljivom dizajnu. Udoban model, koji privlači pažnju sitnim detaljima i kombinacijom vrištećih boja, nezaobilazan su dio street fashion priče.

Do sada ste mogli primijetiti da je moj stil inspiriran modom devedesetih, pa sam se i ovoga puta odlučila za AIR MAX 90 i šuškav model Nike trenerke. Air SHEEN trenerka izrađena je od veoma udobnog materijala, omogućava slobodu pokreta i jednostavno kombiniranje – s njom ćete uvijek biti chic, a da bi bili originalni i posebni kao ja, dozvolite si igranje s bojama. Žuta kapa uz ovaj outfit je bila pun pogodak.

 

 

Ma gdje pošli, da li u šetnju ili sa prijateljima na kavu, uz ovu kombinaciju osjećat ćete se moćno i originalno.  Ovi komadi definitivno zaslužuju mjesto u vašem ormaru. Također, ako želite nekoga obradovati, autentični Nike modeli mogu biti savršen blagdanski izbor.

 

 

Ove, kao i mnoge druge modele tenisica i trenerki možete pronaći u svim Buzz trgovinama ili ih naručiti online. Do sljedećeg susreta vam želim puno zdravlja i ljubavi. Šaljem vam puno pozdrava i poljubaca!

 

@ivanavujoseviic

Slični članci